Nokia’nın Piyasaya Tekrar Merhaba Diyeceği Telefonu Kanlı Canlı Görüntülendi!

0
0
0
0
0
Nokia’nın birkaç senelik aradan sonra tekrar piyasaya döneceği iki telefonundan biri görüntülendi.

Her ne kadar günümüzde telefon alacak olanlar Apple, Samsung, HTC, LG ve Sony gibi firmaların ürünlerine ilgi gösterse de bundan yıllar önce Türk insanının tek favori markası vardı: Nokia

Finli firmanın 3310, 1100 gibi telefonları ile bize cep telefonunu tanıttığı ardından N-Gage ile cep telefonunda oyun keyfini gösterdiği, Xpress Music serisi ile cep telefonlarından harika müzik deneyimi olabileceğini de belli ettiği tonla telefonu geldi geçti. Fakat Nokia akıllı telefon furyası başlayınca ayak uyduramamış ve ardından mobil departmanını Microsoft’a satarak bizleri bir hayli üzmesinin ardından artık o efsane tekrar geri dönecek.

Bu sefer başarısız olduğu Windows Phone yerine Android camiasında varlığını gösterecek olan Nokia için sizlere dün aşağıdaki haberimizden detaylarını vermiştik. 2K ekran, Snapdragon 820 gibi üst seviye donanımlar ile karşımıza çıkacak olan telefonun 500 Dolar gibi de bir fiyatlandırmaya sahip olacağı konuşuluyor.

Android 7.0 Nougat ile de gelecek olan cihazın bu yıl sonunda piyasaya girmesi beklenmekte. Bu bilgiler gelmeye devam ederken bizleri heyecanlandıran bir gelişme de aşağıdaki görsel;

 

 

Özlenen Nokia yazısının işlendiği telefona baktığımızda Finli firmanın şu anda Microsoft’un devam ettirdiği tasarım yerine Android camiasında özellikle çinli firmaların kullandığı tasarıma geçiş yaptığı görülüyor. Kamera çıkıntısı olmayan cihazda altta ve üstteki anten çizgileri ve metalik yapısı dikkat çekiyor.

Söylentilere göre IP68 sertifikasına da sahip olacak cihazın düşük bir ihtimal olsa da bence IFA 2016’da karşımıza çıkma ihtimali de var. Umarız orada bu merakla beklediğimiz telefonu görür ve sizlere ön inceleme olarak aktarabiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0