Nokia'ya Ait İki Tane Gizemli Telefon ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Nokia’nın 5320 ve RM-1490 kod isimlerine sahip iki gizemli telefonuna ait özellikler ortaya çıktı.

Nokia’nın, bu yılın sonuna doğru birkaç tane Android akıllı telefon çıkaracağını artık biliyoruz. Fakat bugünün Nokia’sıyla geçmiş yıllardaki Nokia arasında artık bazı farklar var. Bilmeyenler için kısa bir hatırlatma yapacak olursak, Nokia’nın bu yıl ya da daha sonra tanıtacağı telefonlar, üçüncü taraf şirketler tarafından yapılacak. Yani telefonların üretimi Nokia tarafından imal edilmeyecek.

Ya 2016’nın sonunda ya da 2017’nin başında yeni Android telefonlarını duyurması beklenen Nokia’nın Geekbench’de iki gizemli cihazı göründü. Bunlardan en üst özelliklere sahip olanı Nokia 5320 kod adına sahip olanı. 2.27GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci ve 2 GB RAM’i bulunan modelin işletim sistemini ise ilginç bir şekilde Android 4.4.4 oluşturuyor. Prototip versiyonu olduğu tahmin edilen modelin RAM’inin ilerleyen zamanlarda arttırılabileceği belirtiliyor.

Geekbench’de görünen ikinci cihaz ise Nokia RM-1490. 500MHz hızında çalışan tek çekirdekli işlemcisinin olduğunu gördüğümüz model de 2 GB RAM görülüyor. İşletim sistemi ise tıpkı ilk modelde olduğu gibi eski bir sürüm: Android 4.4.2.

Şimdilik bu bilgilerin birer sızıntıdan ibaret olduğunu ve resmi bir yanının olmadığını bilmekte fayda var. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0