Nokia, Su Damlası Çentikli Modeli ile İlgili Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaştı

13
2
2
1
0
Nokia, İtalya ve Hindistan'da yapacağı etkinliklerde yeni akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanırken, Twitter üzerinden de bir tanıtım videosu paylaştı. Paylaşılan videoda Nokia'nın yeni telefon modelinin su damlası çentikli bir ekrana sahip olacağı anlaşılıyor.

Nokia, akıllı telefon modellerine yeni bir üye eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. İtalya ve Hindistan'da yapılacak olan eş zamanlı etkinliklerle birlikte tanıtımı yapılacak olan telefon modelinin orta segmentte olması bekleniyor. 

Nokia, geçtiğimiz günlerde piyasaya süreceği bu telefon modeli ile ilgili açıklamaları Twitter üzerinden yapmıştı. Şirket bir kez daha, yapılacak olan etkinliklerle birlikte tanıtılacak olan modelin özelliklerini gösteren yeni bir video paylaştı. İşte Nokia tarafından paylaşılan o video;

Sadece 12 saniyelik bir tanıtım yapan Nokia, yeni telefon modelinde su damlası çentikli bir model ortaya koyacağını resmen ilan ediyor. Bununla birlikte video dikkatli izlendiği zaman telefon modelinin sol tarafında bulunan bir tuş görülebiliyor. Bu tuşun, Google Asistan'ı yönetmek için kullanılacağı düşünülüyor. Böyle düşünülmesine sebep olan şeyse Nokia'nın daha önce üretmiş olduğu modellerinde de benzer bir yöntemi kullanmış olması. Nokia'nın 3.2 ve 4.2 telefonlarında Google Asistan'a doğrudan erişim imkanı veren tuşlar mevcuttu.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/nokia-june-6-launch-phone-waterdrop-display-notch-google-assistant-button-teaser-2048303
13
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
0