Nokia, Yeni Akıllı Telefonlarını IFA 2019'da Tanıtacak

7
6
2
1
0
Finlandiyalı teknoloji üreticisi Nokia'nın akıllı telefonlarını piyasa süren HMD Global, eylül ayında düzenlenecek olan IFA Berlin etkinliklerine katılacaklarını duyurdu.

Bir zamanların efsane şirketi Nokia, eski günlerinden çok ama çok uzak olsa da yine de bazı akıllı telefon modelleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Nokia'nın telefonlarını dünyayaysa HMD Global sunuyor. Şirketin ürünlerden sorumlu ismi Juho Sarvikas, Twitter üzerinden bir açıklama yaparak eylül ayında düzenlenecek olan "IFA Berlin" etkinliklerine katılacaklarını açıkladı.

Bu katılım, HMD Global için bir ilk olacak ve şirket, reklam yaparak müşteri toplamaya çalışacak. IFA Berlin etkinlikleri kapsamında HMD Global, Nokia'nın 6.2 ve 7.2 modellerini tanıtabilir. Hatırlanacağı üzere modellerin çıkış tarihleriyle ilgili hala net bir açıklama yapılmadı. 

Twitter üzerinden yaptığı açıklamayı yukarıdaki görselle de zenginleştiren Sarvikas, böylelikle HDM Global'in 6-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan IFA Berlin etkinliklerinde ne zaman boy göstereceğini de kamuoyu ile paylaşmış oldu. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/hmd_is_going_to_ifa_for_the_first_time-news-38598.php
7
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
6
2
1
0