Norveçli Politikacı Toplantı Sırasında Pokemon GO Oynarken Yakalandı!

0
0
0
0
0
Norveçli Politikacı Toplantı Sırasında Pokemon GO Oynarken Yakalandı!
Pokemon GO çılgınlığının ulaşmadığı yer kalmadı. Norveçli parti lideri önemli bir toplantı sırasında Pokemon avlarken yakalandı.

Pokemon Go çılgınlığı hemen her gün bir başka şekilde karşımıza çıkıyor. Her ne kadar son dönemde oyunun aktif kullanıcı sayısında azalma görülse de oynayanlar bağımlılık derecesinde oynamaya devam ediyor.

İnternete düşen son videolara göre Pokemon peşine koşan milyonlardan biri de Norveçli ünlü bir politikacı… Politikacı oyun oynamaz mı demeyin tabii ki oynayabilir ama  kameralara yakalandığı an oldukça ilginç. 

Norveç Dışişleri ve Savunma toplantısı sırasında farklı partilerden senatörler ve bürokratlar konu hakkında görüşmek için bir araya gelmiş. Bizdeki Meclis komisyonları görüşmelerine benzer bir ortam var ve Norveç Liberal Parti Lideri Trine Skei Grande, Pokemon yakalamaya çalışırken kameralara yakalanıyor. Arada bir söz alarak konuya giren kadın politikacının durumunu gizler gibi bir hali de yok.

Düşünsenize, bizim siyasi parti liderlerimizden biri mecliste Pokemon GO oynuyor. Keşke Norveç kadar sorunsuz bir ülke olsak da bizim meclis toplantılarında da Pokemon oynanabilse demekten kendimi alamıyorum doğrusu…

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0