Note 7'den Ağzı Yanan Samsung, Galaxy S8’in Yazılımını Hazırlamaya Başladı Bile!

0
0
0
0
0
Note 7'den Ağzı Yanan Samsung, Galaxy S8’in Yazılımını Hazırlamaya Başladı Bile!
Note 7 faciasından sonra odağını Galaxy S8’e veren Samsung, şimdiden yazılımsal hazırlıklara başladı.

Samsung, yaşadığı Note 7 faciasının yaralarını sarmadan Galaxy S8’e yüklenmeye başladı bile. Bugün aşağıdaki paylaşımdan da görebileceğiniz gibi tekrar özür dileyen Samsung, Galaxy S8’i hem donanım hem de yazılım olarak oldukça gelişmiş bir cihaz olarak sunması bekleniyor.

Bu sebeple 26 Şubat 2016’da Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan yeni telefonunun UI, yani yazılımsal arayüz çalışmaları başlayan firma, donanımsal özelliklerden çok yazılımsal ekstralar ile kullanıcıların gönlünü yeniden kazanmak istiyor.

İlk olarak Çin, Fransa, Almanya, İtalya, Kore, Polonya, İngiltere ve ABD’ye göre ROM geliştirmeye başlayan Samsung, stabil hale gelmesinin ardından diğer tüm ülkeler için de bu yazılımın adaptasyonunu yapacak.

2 ayrı varyasyon olarak sunulması beklenen Galaxy S8’de 2K 5.1 inçlik kıvrımlı ekrana sahip Galaxy S8 ve 5.5 inçlik 4K ekrana sahip olan Galaxy S8 Edge’in Exynos 8895 ile güçlendirilmesi bekleniyor.

Çift kamera konusunun S8’de gelebileceği konuşulan cihazlarda Note 7 için hazırlanan arayüzün daha da geliştirilerek karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0