Note 7 'Öldükten' Sonra Samsung, Galaxy S7'lerin Tanıtımı İçin Atağa Geçti

0
0
0
0
0
Note 7 'Öldükten' Sonra Samsung,  Galaxy S7'lerin Tanıtımı İçin Atağa Geçti
Galaxy Note 7 modelini tamamen sonlandırması üzerine Samsung, üst segmentte gelir elde edebilmek için Galaxy S7 ve S7 Edge için ciddi bir girişimde bulunacak.

Tanıtıldığı ilk dönemde piyasadaki en iyi akıllı telefon olarak nitelendirilen ancak batarya sorunundan dolayı patlama haberleriyle birlikte Samsung'un marka algısına ciddi bir hasar veren Galaxy Note 7, artık yenilenen cihazlarda da sorun gözlenmesiyle birlikte tamamen piyasadan kaldırıldı.

Marka algısının düşmesinin yanı sıra maddi anlamda da Note 7'deki problem nedeniyle milyarlarca dolar zarara uğrayan şirket, PhoneArena'nın haberine göre yılın kalan çeyreğinde ciddi bir gelir kaybı yaşamamak için atağa geçerek Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin tanıtımına ağırlık verecek.

Böylelikle Note 7 modeline veda eden Samsung, üst seviyede bir yandan gelir elde etmek için S7 ailesine verdiği önemi arttıracakken şirketin önümüzdeki yıl bir Galaxy Note modeli tanıtıp tanıtmayacağı ise belirsiz. Ancak bazı iddialar, Samsung'un tamamen Note serisinden vazgeçebileceğini işaret ediyor. Umarız Samsung, tekrar toparlanmayı başarabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0