Nubia, 3 Girişli Bir 120W Hızlı Şarj Cihazı Geliştirdiğini Duyurdu

8
4
2
0
0
Nubia Başkanı Ni Fei, yeni bir şarj cihazı üzerinde çalıştıklarını açıkladı. 120 watt hızlı şarj desteğine sahip olan bu cihaz, 3 ayrı bağlantı noktası ile dikkat çekiyor. Nubia'nın yeni şarj cihazı, 28 Temmuz'da düzenlenecek bir etkinlikte, Red Magic 5S ile birlikte duyurulacak.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran Nubia, mart ayında düzenlediği bir etkinlikte de oyuncu telefonu Red Magic 5G'yi duyurmuştu. Bu etkinlikte, zaten yeterince ilgi çekici olan bu akıllı telefonla birlikte bazı aksesuarlar da duyurulmuştu. Bu aksesuarlardan bir tanesi ise 65 watt hızlı şarj desteğine sahip olan Galyum Nitrür (GaN) şarj cihazıydı. Nubia şimdi ise bu şarj cihazının yeni modeli ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nubia Başkanı Ni Fei, Weibo'dan yaptığı açıklamalarla yeni bir şarj cihazının yolda olduğunu duyurdu. Bu şarj cihazı, 120 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak ve şirketin yeni akıllı telefonu Red Magic 5S ile aynı etkinlikte, 28 Temmuz'da duyurulacak. Yeni şarj cihazları ile ilgili bir de poster paylaşan Fei, Nubia'nın şık ve fazlasıyla işlevsel bir ürün ortaya koyacağını ifade ediyor.

Nubia'nın 120W hızlı şarj cihazı

Nubia

Nubia başkanı tarafından paylaşılan görsel, şirketin yaklaşmakta olan şarj cihazının 3 ayrı bağlantı noktasına sahip olacağını gösteriyor. Bu bağlantı noktaları; bir adet USB Type-A, iki adet de USB Type-C'den oluşuyor. Ayrıca katlanabilir yapıda fiş tasarımına sahip olan şarj cihazı, bu sayede taşınmayı kolaylaştırıyor. Ancak eğer bu ürünü ülkemizde kullanmak isterseniz, ayrı bir fiş dönüştürücü aparatına sahip olmanız gerekecek.

Nubia'nın 120 watt hızlı şarj destekli şarj cihazı ile ilgili detaylı bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak zaten söz konusu etkinliğe sadece birkaç gün var. Dolayısıyla tüketiciler, bu şarj cihazı ile çok kısa bir süre içerisinde tanışabilecekler. Şirket, 28 Temmuz'da düzenleyeceği etkinlikte bu şarj cihazının tüm detaylarını paylaşmış olacak. Ürünün fiyatının ise 25 dolardan (yaklaşık 170 TL) daha yüksek olacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/07/23/nubia-120w-gan-charger-launch-28-july/
8
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
0
0