Nubia, Oyun Telefonu Piyasasını Altüst Edecek Red Magic 3S’in Özelliklerini Açıkladı

17
4
4
1
1
Döneminin en güçlü işlemcisini ve bileşenlerini kullanan Red Magic 3'ün farklı bir versiyonu bu hafta tanıtılacak. Tanıtıma henüz birkaç gün olmasına rağmen bir sürpriz yapan Nubia, Red Magic 3S'in bazı özelliklerini sosyal medya üzerinden paylaştığı posterler ile duyurdu.

Çinli telefon üreticisi Nubia, mobil oyun tutkunlarına özel ürettiği oyun telefonlarıyla yoluna tam gaz devam ediyor. Şirket, bir önceki modeli olan dâhili fanlı ve 8K çekim yapabilen Red Magic 3 ile pek çok oyun severin gönlünü fethetmeyi başarmıştı. Piyasada oldukça olumlu yorumlar alan Çinli şirket, şimdilerdeyse bir üst modeli olan Red Magic 3S için geri sayıma başladı.

Resmî olarak 5 Eylül’de tanıtılması beklenen Red Magic 3S, şirketin 4. ve en yeni oyun telefonu olacak. Telefonun özelliklerini sosyal medyadan yayınladığı birkaç poster ile tanıtan şirket, tasarıma ait hiçbir görseli ise yayınlamadı. Kırmızı rengin yoğun olarak tercih edildiği posterler, cihazın ismine de bir atıfta bulunuyor.

Red Magic 3S, 90 Hz OLED ekranla geliyor:

Nubia Red Magic 3S

En çok merak edilen soruyu da bu paylaşımında yanıtlayan Nubia, telefonun önceki model gibi 90 Hz yenileme hızlı OLED bir ekrana ve geliştirilmiş titreme motoruna sahip olacağını doğruladı. Oldukça akıcı bir oyun deneyimine olanak sağlayacak cihaz, geliştirilmiş 4D titreşim motoru sayesinde de oyunlardan alınan keyfi bir hayli artıracak gibi görünüyor.

Pek çok açıdan geliştirilebilir olacak olan Red Magic 3S, gücünü ise aktif bir fan sistemiyle soğutulacak olan Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setinden alacak. Snapdragon 855’e kıyasla Snapdragon 855+, pek çok büyük yeniliği beraberinde sunacak. Red Magic 3S içinse bunlardan en önemlisi, işlemcinin sahip olduğu Kryo 485 işlemci çekirdekleri olacak. Kryo 485, sunduğu 2,96 GHz frekans ile 2,84 GHz frekansa sahip olan kardeşi Snapdragon 855’ten daha üst düzey bir performans sunabilecek.

Red Magic 3S'in bataryası da beklentileri karşılayacak:

Nubia Red Magic 3

Batarya kısmında da sevenlerini üzmeyecek olan oyun canavarının, önceki modelinde 5.000 mAh’lik bir batarya tercih edilmişti. Tüm bu yenilikler göz önüne alındığında bu modelde de 5.000 mAh ya da daha büyük bir bataryanın tercih edilmesi muhtemel görünüyor.

Cihazın, RAM ve kamera gibi oldukça merak edilen detaylarını açıklamayan Nubia, tüm özellikler için resmi tanıtımı işaret etti. Cihaz, 5 Eylül tarihinde tanıtılacak. Ayrıca Red Magic 3S’in fiyat etiketi konusunda da henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/02/nubia-red-magic-3s-90hz-display-and-4d-haptic-feedback-confirmed/
17
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
4
1
1