Nutella, 'Tadımcı' Olarak Çalışacak 60 Eleman Arıyor

60
7
4
3
2
Dünyanın en popüler kakaolu fındık kreması Nutella'nın üreticisi İtalyan Ferrero şirketi, bir internet sitesinde yayımlanan iş ilanı ile 'tadımcı' arıyor.

İtalya'da bir insan kaynakları şirketi vasıtasıyla verilen ilanda, 'önemli bir gıda şirketi' için tatlı yapımında kullanılan gıdaları tadacak 60 elemanın arandığı ifade edildi. İtalyan basını ise, söz konusu 'önemli şirketin' Ferrero olduğunu yazdı.

İlana göre, adayların herhangi bir tecrübeye sahip olması şart değil. Sadece, 'kakao, fındık ve yarı mamul tatlı ürünlerin tadımını yapmayı öğrenmekten zevk duyacak kişiler aranıyor' diye belirtiliyor.

Önce uzmanlık kursunda eğitilecekler

Başvurular arasından seçilen adaylar, Eylül ayında başlayacak 3 aylık bir uzmanlık kursuna tabi tutulacak ve bu süre içinde kendilerine bir ödeme de yapılacak.

Kursta, adaylara tat ve koku duyularını geliştirmeleri ve bu duyularını kelimelerle ifade edebilmeleri adına eğitim verilecek. Kursun sonunda, başarılı bulunanlarla sözleşme imzalanacak.

İşe alınanlar; yarı zamanlı olarak, haftada 2 gün ve günde 2 saat tadımcı olarak çalışacak.

Verilen ilanda işyeri, Ferrero'nun genel merkezinin bulunduğu Alba Kasabası olarak açıklanmış.

Dünyanın en güzel işi

İtalyan basını, şirketin şimdiye dek bu iş için şirket içinden görevlendirme yaptığını, ilk defa kamuya açık bir ilan ile 'tadımcı' aradığını yazdı.

İlanla tadımcı arandığı haberi basında, "Dünyanın en güzel işi: Ferrero, 60 tane Nutella tadımcısı arıyor. Aranan şartlar: Yok" ve "Ferrero'dan çok tatlı bir iş ilanı" gibi başlıklarla yer aldı.

60
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
60
7
4
3
2