Nvidia, Tom Clancy'nin Son Oyunu İçin Game Ready Sürücüsünü Yayınladı

11
1
1
0
0
Nvidia, Tom Clancy'nin Ghost Recon Breakpoint için geliştirilmiş desteğiyle birlikte HTC Vive Cosmos'a GeForce Game Ready 436.48 WHQL sürücüsünü yayınladı. Yayınlanan yeni yazılım, oldukça gerçekçi grafikler vadediyor.

Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft tarafından yapımcılığı üstlenilmiş olan Tom Clancy serisinin en son oyunu olarak 4 Ekim'de raflarda yerini alacak. Oyun, çevrimiçi bir co-op (eşli oynanış) ve yeni bir yaralanma sistemiyle birlikte geliyor. Bu yaralanma sistemi, çok daha gerçekçi bir şekilde çalışacak. Aynı zamanda oyunun seslendirme ekibinde daha önce The Punisher ve Walking Dead'de de çalışmış olan Jon Berthal yer alıyor.

Cosmos'a gelecek olursak HTC'nin en yeni sanal gerçeklik seti olma özelliğini taşıyor ve 3 Ekim tarihinden itibaren satışa sunulacak. Ön sipariş ise 12 Eylül tarihinde başlamıştı. Cihaz, yeniden tasarlanmış olan Vive Reality System ile birlikte gelecek.

Yeni sürücü hangi yenilikleri sunacak?

htc cosmos

Yayınlanan yeni yazılımla birlikte çok daha gerçekçi ve stabil çalışan bir sanal gerçeklik seti karşımızda olacak. Ayrıca Nvidia, Oculus'u da boş geçmedi. Asgard's Wrath isimli macera türü oyuna da destek vermeye başlanacak.

Nvidia'dan gelen güncelleme ile birlikte The Division 2'de yer alan bazı hatalar da giderildi. DirectX 12 ile çalıştığı zaman Vulkan'da araç kullanırken oyunun çökmesine sebep olan bir hata çözüme kavuştu. GeForce Game Ready 436.48 WHQL sürücüsü, şu anda GeForce Experience ve Nvidia internet sitesi üzerinden indirilebilir durumda.

Kaynak : https://www.tomshardware.com/news/nvidia-game-ready-driver-tom-clancys-ghost-recon-breakpoint,40518.html
11
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
0
0