Hızlı ve Öfkeli 9 Set Fotoğrafları: Brian Geri mi Dönüyor?

77
12
11
6
6
Hızlı ve Öfkeli 9 Set Fotoğrafları: Brian Geri mi Dönüyor?
Hızlı ve Öfkeli 9 çekimleri devam ediyor. Vin Diesel’in setten paylaştığı bir fotoğraf, serinin hayranlarını heyecanlandırdı. Zira paylaşılan fotoğraf, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Paul Walker'ın canlandırdığı Brain karakterinin seriye geri dönebileceği düşüncesi oluşturdu.

Hızlı ve Öfkeli serisi oldukça uzun süredir devam ediyor. Vin Diesel ve bir takım kaslı arkadaşlarının envai çeşit başka kaslı ve iyi dövüşen kişilerle mücadele edip maceralar yaşadıkları serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli 9 ilgili bir paylaşım heyecan yarattı.

Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli 7’nin çekimleri devam ederken hayatını kaybetmişti. Vin Diesel’in paylaştığı fotoğrafta ünlü oyuncunun yanında Walker’ı andıran bir kişi duruyor. Diesel, yakın arkadaşı olan Walker’ın fotoğraflarını daha önce de paylaştığı için bu durumda şaşıracak bir şey yok. Fotoğraf açıklaması ise durumu bambaşka hale getiriyor.

()

“Cody ne zaman prodüksiyonu ziyaret etse gerçekleşen özel bir şey var… Her zaman Pablo’yu gururlandırıyor! Tüm sevgimle, daima”

Kasım 2013’te Walker hayatını kaybettikten sonra aktörün kardeşleri Caleb ve Cody Walker, CGI’ın da yardımıyla kardeşlerinin karakterlerinin canlandırılabilmesini sağlamıştı. Belki Cody, tek bir sahnelik de olsa Brian’ın Hızlı ve Öfkeli 9 filminde yer alması için ekibe yardımcı olmuş olabilir. Seride Brian’ın eşi Mia’yı oynayan Jordana Brewster da 9. filmde yer alacak.

Hızlı ve Öfkeli 9 filmi ardından F&F 10 da gelecek ve serinin 8., 9. ve 10. filmleri kendi aralarında bir üçleme oluşturacak. Yapımcı Hiram Garcia ise seriyi 10 filmde bırakmayabileceklerini söylüyor. 

Serinin son filminde John Cena, Francis Ngannou ve Michael Rooker da yer alacak. Hızlı ve Öfkeli 9, 22 Mayıs 2020’de vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/08/25/fast-and-furious-9-vin-diesel-brian-cody-walker-set-photo/
77
12
11
6
6
Emoji İle Tepki Ver
77
12
11
6
6