Öğrenciler İçin Kanal Üzerinde Yüzdürülen Uygun Fiyatlı Evler Üretildi(Video)

14
7
5
3
2
Danimarka'da öğrenciler için uygun fiyatlara hizmet verilen ve konumları itibariyle oldukça beğenilen yüzen evler tasarlandı.

Bu dahiyane tasarım, şirketin kurucusu Kim Loudrup tarafından düşünüldü ve hayata geçirildi. Loudrup, hedefini Avrupa'da öğrenciler için barınma durumu üzerinde olumlu bir etki yaratmayı ve aynı zamanda emlak piyasası için çekici olmayan kanalların kullanılması olarak belirledi.

Kopenhag, bir başlangıç noktası olarak mükemmel görünüyordu. Çünkü şehir dünyadaki en pahalı on şehirden biri konumunda bulunmakta. Yerel halk için sorun olmasa da çevre ülkelerden ve şehirlerden eğitim için gelmiş olan öğrencileri zorladığını söyleyebiliriz.

Kim Loudrup, dünyaca ünlü mimar Bjarke Ingels'le bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştı ve proje nihayet yapım aşamasına geçti. İlk olarak 2016 yazında Kopenhag'da, bir eve acil ihtiyaç duyan öğrenciler, mülteciler ve diğer yardıma muhtaç insanlar için ilk yüzen ev hizmete girdi.

Çok başarılı bir girişim olan Urban Rigger, Kopenhag'da okuyan öğrencilerin barınma ihtiyacını uygun fiyatlarla karşılamakta. Öğrencilerin şehir merkezine olan yakınlıktan ve bu fantastik tasarımdan memnun kaldıkları belirtildi. Siz de bu bağlantıyı kullanarak Urban Rigger'ın resmi sayfasını inceleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.urbanrigger.com/about-us/our-history/
14
7
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
14
7
5
3
2