OHA! 6.020mAh Bataryalı Telefon Geliyor!

0
0
0
0
0
Son yıllarda telefonuna en ilginç özellikler bahşeden Gionee, 6.020mAh bataryalı telefon üretti!

Telefon piyasasında Samsung, Apple, LG, HTC, Sony vb markalar her sene farklı yenilikler ile gelirken şimdiye kadar hiç ekstrem bir durum ile karşılaşmadık. Fakat Meizu, Huawei, Xiaomi ve Gionee gibi uzakdoğu firmaları piyasaya girdiğinden bu yana hem fiyat/performans noktasında harikalar yaratırken hem de en ince telefon, en büyük batarya, en büyük ram gibi farklı piyasa denemelerinde çılgınlıklar yapmakta.

Şimdi ise yine en çılgın markalardan biri olan Gionee tarafından batarya noktasında sağlam bir atak geliyor. 5.000mAh bataryalı Lenovo Vibe P1 ve Asus ZenFone Max’i sollayacak özellikler ve bataryaya sahip olacak olan M6 Plus, 6.020mAh gibi hayvani bir batarya ile karşımıza çıkacak.

 

 

Yukarıda görebileceğiniz afişine göre o kadar büyük bataryaya rağmen ince kalacak olan cihazın teknik özellikleri ise hiç de fena değil.

5.5 inç Full HD Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 652 çipseti, Adreno 510 grafik işlem birimi, 4GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip olan cihazda 13MP arka ve 8MP de ön kamera bulunacak. Haliyle en dikkat çekici noktasının 6.020mAh bataryası olacak olan Gionee M6 Plus, Android 6.0 Marshmallow ile kutudan çıkacak.

Tasarım bakımından biraz tırt gibi dursa da özellikleri ile ön plana çıkan Gionee'nin satış konusunda önemli başarılar elde etmesi içten bile değil. Ama özellikle fiyatını meraka bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0