Okulların Tatil Olması Şerefine En İyi 5 Karne Hediyesi

53
19
6
5
5
Okulların bu cuma tatil olmasıyla birlikte karne hedilerinde de bir telaş başladı. Bugün sizlere, Teknostore üzerinde en çok sevilen karne hediyelerini listeledik.

Cuma günü okullar kapanıyor ve pek çok öğrenci karne heyecanı ile karşı karşıya gelecek. Bazı öğrenciler başarılı olurken bazıları da umutlarını bir sonraki senelere taşıyacaklar. Karnelerini alan ve daha öncesinde "takdir" ya da "teşekkür" alması durumunda kendilerine verilen hediye sözünün tutulmasını bekleyen pek çok öğrenci bulunuyor. Onları sevindirmenin ve günlük yaşantılarında kullanabilecekleri teknolojik ürünleri almanın tam zamanı diyebiliriz.

Günlük yaşantıda ya da tatil sezonunda öğrencilerin oldukça keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak olan pek çok ürünü sunan Teknostore’da bulunan birbirinden başarılı 5 ürünü sizler için listeledik.

JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS)

Pahalı markaların akıllı saatlerinin yaptığı her işi yapabilsin ama bütçeme uygun olsun dediğiniz bir akıllı saat mi arıyorsunuz? O zaman JUO Sports Akıllı Saat'i tercih etmenizde yarar var. Uygun fiyatlı olmasına rağmen sahip olduğu fonksiyonları ile diğer pahalı akıllı saatlere oldukça rahat biçimde kafa tutmayı başaran Juo Sports Akıllı Saat; Sesli Görüşme, Adımsayar, Nabız, Kalori Monitörü, Uyku Monitörü, Bildirim Desteği, Hareketsizlik Alarmı, Kamera Kontrolü, Müzik Kontrolü, Hesap Makinesi vb. pek çok fonksiyonu bünyesinde barındırmaktadır. Yaklaşık 1 saat gibi bir süre içerisinde tamamen şarj olmayı başaran Juo Sports Akıllı Saat'in şarjı 1-2 arasında dayanmaktadır. Eğer sizde Apple Watch'a kafa tutabilecek uygun fiyatlı bir akıllı saat arıyorsanız kesinlikle Juo Sports Akıllı Saat'i deneyebilirsiniz. Karne hediyesi olarak da oldukça şık bir ürün olacaktır.

Eachine E55 RTF Mini WiFi Kameralı FPV Drone

Karne dönemi için kısa süreliğine indirimde olan Eachine E55 RTF Mini WiFi Kameralı FPV Drone, akıllı telefon üzerinden WiFi FVP desteği sunmakla birlikte kendi kumandasına sayesinde Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlar üzerinden JJRC UFO uygulamasıyla kontrol edilebilmektedir. Katlanabilir küçük yapısı ile cepte taşınabilecek boyuta sahiptir. Karne hediyesi olarak bir drone satın almak istiyorsanız Eachine E55 RTF tercih edilebilir.

KZ ATR Super Bass Kulak İçi Kulaklık

Müzik dinlerken bass ses performansını önemsiyor musunuz? O zaman fiyat/performans ürünleri arasında yer alan KZ ATR Super Bass Kulak İçi Kulaklık'a şans vermenizde ve onun üstün performansını test etmenizde yarar var. Oldukça etkileyici performansa sahip olan KZ ATR Super Bass sayesinde, bass seslerini iliklerinize kadar hissebileceksiniz. Yüksek seste müzik dinlemeyi sevenler, bas ses kalitesine önem verenler ve uygun fiyat arayanlar KZ ATR Super Bass'ı kesinlikle denemeliler.

SOOCOO C20 WiFi 1080p Aksiyon Kamerası

Yaz aylarının ve tatilin gelmesiyle birlikte eğlenceli vakitler geçireceğiz. Bu eğlenceli anlarımızı kayıt altına alarak ilerleyen zamanlarda tekrardan izlemek ya da yaşadığımız eğlenceli anları paylaşmak isteyebiliriz. Bu gibi durumlarda hem fiyat hem de performans açısından tercih edilebilecek aksiyon kameraları arasında yer alan SOOCOO C20 WiFi 1080p tercih edilebilir. SOOCOO C20 uygun fiyatlı olmasıyla birlikte; Gyro Özelliği sayesinde su altı çekimlerinde oldukça net görüntüler elde edebilmenize olanak tanır, 170° açılı videolar çekebilmenize ve WiFi bağlantısı yapmanıza imkan sunar.

VR Shinecon Plus Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Günümüzün popüler teknolojilerinden bir tanesi olan ve kişilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan sanal gerçeklik gözlükleri arasında fiyat/performans olarak alınabilecek ürünlerin başında VR Shinecon Plus gelmektedir. Gözlük, oldukça kullanışlı, ergonomik ve geniş uyumluluk özellikleriyle ön plana çıkıyor. 6 inç boyutundaki Android ve iPhone telefonlar ile uyumludur. Karne hediyesi olarak VR Shinecon Plus satın alabilirsiniz.

Son olarak daha farklı ve ilginç teknolojik karne hediyelerine ulaşmak istiyorsanız buradaki bağlantıyı kullanarak Teknostore üzerinden diğer ürünlere ulaşabilirsiniz.

53
19
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
53
19
6
5
5