Öldü Sanılıp Morga Kaldırıldıktan Sonra Ayağa Kalkan Polonyalı Adamın Garip Hikayesi

0
0
0
0
0
Öldü Sanılıp Morga Kaldırıldıktan Sonra Ayağa Kalkan Polonyalı Adamın Garip Hikayesi
25 yaşındaki Polonyalı Kamil ismindeki adam, bolca tükettiği alkolden sonra kendisini morgda, yarı çıplak yatarken bulmuş.

Kimseye ‘alkol iğrenç bir şeydir, sakın içmeyin’ gibi bir söylemde bulunmak bizim haddimize değil, ama bu Kamil gibi de içmenin manası yok. 25 yaşındaki Polonyali Kamil aşırı seviyede tükettiği alkolün ardından öyle bir sızmış ki sabah olduğunda hem çevresindekiler hem de sağlık ekipleri, kendisinin öldüğünü zannetmişler -muhtemelen o ara nabzı da çok düşük atıyordu, yoksa sağlık ekiplerinin böyle bir hata yapabileceklerini sanmıyorum-. 

Ayıldığında kendisini morgda, yarı çıplak bir şekilde bulan Kamil, soğuktan neredeyse buz tutan vücudunu ısıtmak için hemen yanında bulunan güvenlik görevlisinden battaniye istemiş. Başka bir ortamda olsa gayet insancıl bir istek olurdu ama o güvenlik görevlisinin yerinde de olmak istemezdim, neyse. Doktorlar, bir dizi tıbbi teste tabi tuttuktan sonra Kamil’i evine göndermişler. 

Kamil, sanıyorum ki bundan sonra alkolü tüketecekse de ‘ağzıyla’ tüketir, yoksa bir dahaki sefer kendisini morgdan bir sonraki yer olan tabutta bulabilir :)

Kaynak : http://www.theladbible.com/more/viral-guy-wakes-up-in-morgue-after-being-pronounced-dead-during-heavy-sesh-20161130
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0