Ölümden Sonra Hayatın Var Olup Olmadığı Sorusuna Bilimden Cevap

0
0
0
0
0
Ölümden Sonra Hayatın Var Olup Olmadığı Sorusuna Bilimden Cevap
Ölümden sonra ne olduğu, hepimizin bilmek istediği ama sır olarak kalan bir durum. Yaşayan en önemli üç bilim insanından bir tanesi olan Dr. Robert Lanza’nın bu konuyla ilgili bilimsel bir cevabı var.

Ölümle ilgili sorulan sorulara genellikle dini temeller üzerinde cevaplar verilir. Peki bilimin bu konudaki fikri ne? Dünyanın en önemli bilim insanlarından bir tanesi olan kök hücre araştırmacısı Dr. Robert Lanza, kuantum teorisi üzerinde yaptığı araştırmalar sonucu bir cevaba erişmiş.

Lanza’ya göre ölümden sonra bilincimiz kaybolmuyor, yalnızca başka bir evrene transfer oluyor. Bedensel olarak ölümün bir son olmadığını söyleyen Lanza, ölümün algının bir parçası olduğunu ve farkındalığımızın yarattığı bir ilizyon olduğunu söylüyor. Yani ölümle hayat son bulmuyor, başka bir boyutta sonsuza dek devam ediyor.

Enerjinin asla yok olmadığı gerçeğinden yola çıkarak bizi biz yapan en önemli ögenin enerji olduğunu söyleyen Lanza, bilincimizin ölümden sonra da varlığını sürdürmeye devam ettiğini belirtiyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0