OnePlus 3’ün Satışları Durduruluyor!

0
0
0
0
0
Beklenenden çok daha hızlı satan OnePlus 3’ün Avrupa ve Hong Kong pazarındaki satışlarının durdurulacağı açıklandı.

Çinli üreticilerin fiyatına göre başarılı donanımlar sunan akıllı telefonları tüm dünya genelinde rağbet görüyor. Bu üreticiler arasında en popüler olanlardan birisi OnePlus,  bu yıl tanıttığı akıllı telefonu OnePlus 3 ile hızlı bir şekilde beklediğinden daha fazla satış rakamına ulaştı.

Ancak OnePlus 3’ün beklentilerin çok daha üstünde satış rakamlarına ulaşması şirkete kargo ve stok temini konusunda sıkıntılar yaratmaya başladı. Bu nedenle OnePlus’ın kurucularından Carl Pei, yaptığı açıklamada cihazın bir süre Avrupa’da ve Hong Kong’ta satışlarının durdurulduğunu açıkladı.

 Yaşanan teslimat sıkıntıları nedeniyle amiral gemisi katili olarak nitelendirilen OnePlus 3, bir ay boyunca Avrupa’da ve Hong Kong’ta satılmayacak.

9 Ağustos itibariyle satışı durdurulacak OnePlus 3 cihazı 12 Eylül 2016 tarihine kadar Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Almanya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve Çin’in Hong Kong kentinde temin edilemeyecek.

Tüm dünyada insanların yoğun ilgi gösterdiği OnePlus cihazları henüz Türkiye’de satışa sunulmuyor. Umarız OnePlus ailesini yakında ülkemizde de görebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0