OnePlus 3 ve 3T İçin Android 9.0 Pie Kapalı Beta Başladı

17
1
0
0
0
Çinli akıllı telefon sektörü devi eski akıllı telefonlarını yazılım desteğinden esirgemiyor.

Fiyat/performans anlamında başarılı ürünler ortaya koyan OnePlus, sahip olduğu en güncel akıllı telefonları OnePlus 6 ve 6T için Android 9.0 Pie işletim sisteminin yeni güncellemesini yayınlamıştı. OnePlus 5 ve 5T akıllı telefonlarına da Android'in bu en güncel işletim sürümü için güncelleme yayınlayacağını belirten şirket, daha sonra bu sözünü de yerine getirmişti.

Çinli şirketin planındaki Android 9.0 Pie güncellemesini alacak son akıllı telefonlar olan OnePlus 3 ve 3T'ye bu güncellemenin ne zaman geleceği merak edilirken, beklentileri yükselten bir gelişme yaşandı. OnePlus 3 ve 3T için Android 9.0 Pie kapalı beta güncellemesi kayıtları başladı.

Kapalı betaya kayıt olan OnePlus 3 ve 3T kullanıcıları, Oxygen OS 9 bazlı Android 9.0 Pie işletim sistemini deneyimleme şansını yakalıyorlar. Saat 17.00'de (TSİ) sona erecek olan kapalı beta için şimdiden binlerce başvuru yapıldı. İşletim sisteminin test ve hata giderme aşamaları bittikten sonra Android 9.0 Pie'ın OnePlus 3 ve 3T'nin son kullanıcılarına önümüzdeki aylarda yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://phoneradar.com/oneplus-3-and-3t-gets-android-9-0-pie-closed-beta-update/
17
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
1
0
0
0