OnePlus 6, ArCore Sayesinde Artırılmış Gerçeklik Uygulamalarını Desteklemeye Başladı

8
1
0
0
0
Bilhassa Google Glass ile hayatımıza giren ve bizleri oldukça heyecanlandıran sanal gerçeklik teriminin akıllı telefon versiyonu ARCore, artık OnePlus 6 modellerinden de deneyimlenebilecek.

Google’ın artırılmış sanal gerçeklik uygulaması ARCore, Android cihazları bambaşka bir noktaya taşıyor. Akıllı telefonların sahip olacağı artırılmış gerçeklik hakkında geleceğe dair en iyi örneklerden birisi olan ARCore, çok sayıda telefon modelini destekliyor. Bu modellerden bir yenisi ise her ne kadar Google tarafından resmi olarak duyurulmasa da XDA geliştiricileri tarafından açıklanan OnePlus 6 oldu.

Eğer sizler de bir OnePlus 6 sahibiyseniz, şimdi çeşitli AR görselleştirme uygulamalarının ve oyunlarının tadına bakabilirsiniz. Bu teknolojinin en çok uygulandığı oyunlar arasında gelen Jenga AR, ARCore Solar System ve Google sanal gerçeklik platformlarında çokça indirilen Just Line’ı cihazınızda oynayabilirsiniz.

ARCore uygulaması henüz resmi olarak OnePlus 6 için duyurulmadığından, uygulamanın APKMirror üzerinden kopyasını indirip yüklemeniz gerekiyor. Paket dosyasını indirip yükledikten sonra Play Store’a giderek test etmek istediğiniz, destekleyen uygulamaları indirebilirsiniz. Elbette tüm uygulamalar ARCore yazılımıyla uyumlu olsa bile OnePlus 6 ile tam uyumlu çalışmayabilir. Bu nedenle biraz daha sabretmekte fayda var.

ARCore uygulamasının OnePlus 6 için resmi olarak duyurusu yapıldıktan sonra, APK indirip yüklemek yerine direkt olarak Play Store üzerinden kurulum yapılabilecek. Aynı zamanda One Plus 6 cihazlarına Android P geliştirici ön izlemesi sürümünü yükleyen kullanıcıların bu platformu açamayacaklarını  belirtelim.

Kaynak : https://beebom.com/oneplus-6-arcore/
8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0