OnePlus 6'nın Arka Kapağını Saydam Yaparak Çok Hoş Bir Görünüm Kazandıran YouTuber (Video)

47
8
8
5
4
OnePlus 6'nın Arka Kapağını Saydam Yaparak Çok Hoş Bir Görünüm Kazandıran YouTuber (Video)
Youtube'da teknoloji videoları çeken Zack Nelson, OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 6'nın arka kapağının kaplamasını sökerek kendi tasarımını yarattı.

Youtube'da teknoloji ile ilgili videolar çeken Zack Nelson, JerryRigEverything isimli YouTube kanalında güzel bir çalışmaya imza atarak OnePlus 6'ya farklı bir görünüm kazandırmayı başardı. Telefon tasarımlarında sadelik ve şeffaflık isteyen Nelson, kendi yöntemiyle bunu sağlamış durumda. OnePlus 6 Clear Edition adını verdiği bu tasarımın yapım aşamasını da çektiği bir video ile bizlere aktardı.

Zack Nelson, Youtube kanalında daha önce başka modeller için de kendi tabiriyle Clear Edition dokunuşlarını yapmıştı. Daha önce HTC U11 Plus, LG G6 ve Galaxy S8 gibi cam arka kapaklı birçok telefonun Clear Edition versiyonunu Youtube üzerinden bizlere yayınlamıştı. Nelson aslında bu videoları ile telefon üreticilerine mesaj vermek istiyor. Telefonun iç yapısının görünmesi, Nelson için renkli kapaklara göre daha şık görünmekte ve üreticilerin de bunu dikkate alabileceğini düşünüyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/05/clear-oneplus-6-mod-adds-famous-red-battery.html
47
8
8
5
4
Emoji İle Tepki Ver
47
8
8
5
4