OnePlus 6'nın Kamerası, DxOMark Testlerinde iPhone 8 ve Note 8'i Geride Bıraktı

17
7
3
1
1
Kameralar konusunda son yıllarda şahane akıllı telefon modellerine tanık oluyoruz. Bunlardan birisi olan OnePlus 6, yapılan DxOMark testlerinde neredeyse tam puan almayı başardı.

DxOMark tarafından incelenen OnePlus 6’nın kamerası, aldığı yüksek skor ile birçok amiral gemisi akıllı telefonu geride bırakmayı başardı. Samsung’un Galaxy Note 8’ini ve Apple’ın iPhone 8 modellerini geride bırakan cihaz, 520€ değerindeki fiyatını fazlasıyla hak ettiğini gösterdi.

OnePlus’ın sahip olduğu kamera, fotoğraf çekimlerinde tam puan olan 100 puanı almayı başardı fakat video konusunda biraz daha geride kalarak 87 puan toplayabildi. Yine de söz konusu bu değerlerin piyasadaki en iyi kameralardan birisine sahip olan Google Pixel 2’den yüksek bir noktada olduğunu belirtelim.

DxOMark’ın yaptığı testlerde OnePlus 6’nın kamerası, hızlı ve hassas otomatik odaklama, doğru pozlama, canlı renkler ve flaş performansı ile büyük övgü aldı. Video kayıtlarına gelince; kamerada oldukça hızlı bir odaklama varken stabilizasyon ve düşük gürültü seviyeleri görülebiliyor ancak bu performans kararlı seyretmiyor. Bazı karelerde görüntüler aşırı kötüyken bazı karelerde ise çok daha iyi olması nedeniyle cihazın kamera puanı biraz düşmüş oldu.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_6_scores_a_respectable_96_score_from_dxomark_beats_iphone_8_plus-news-32265.php
17
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
7
3
1
1