OnePlus 6 Serisi, Android 10 Bazlı OxygenOS Açık Beta Güncellemesi Alacak

8
1
1
0
0
Cihazlarına sunduğu uzun süreli yazılım desteği özelliğiyle ön plana çıkan OnePlus şirketi, OnePlus 6 ve OnePlus 6T kullanıcılarına da Android 10 güncellemesi sunmaya hazırlanıyor. İlk güncellemeleri Açık Beta programına katılan OnePlus 6 serisi kullanıcıları alabilecek.

OnePlus, OnePlus 6 ve OnePlus 6T için Android 10 üzerine kurulmuş ilk Açık Beta’yı kullanıcılarına sunmaya başladı. Açık Beta programına katılmış olan tüm OnePlus 6 serisi kullanıcıları, OTA aracılığıyla Android 10 güncellemesi almaya başlayacak. Stabil sürüm, Kasım ayı içerisinde yayınlanacak. Son yazılım güncellemesi yeni kullanıcı arayüzü ve konum yetkileri getirecek.

Bu güncellemeyle birlikte OnePlus 6 serisi, tam ekran hareketlerine kavuşacak. Geri gitmek için ekranın sağından ya da solundan içe doğru kaydırmalar yapılabilecek. Güncellemede ayrıca Game Space gibi özellikler de bulunacak.

OnePlus 6 serisi kullanıcılarına bir dolu yeni özellik

OnePlus 6

Bu sayede kullanıcılar tek bir yerde Fnatic mod gibi ayarlara ve oyunlara erişebilecek. Güncellemeyle birlikte Ambient Display için etkinlikler, konumlar ve spesifik zamanlar bazlı bilgilerin sunulduğu akıllı ekran özelliği de kullanıcılara sunulacak.

Güncelleme notlarında yer alan bilgiye göre mesajlarda, anahtar kelimeyle spam mesaj engelleme özelliği de kullanıcılara sunulacak yenilikler arasında yer alıyor. OnePlus 6 serisi kullanıcıları bu özelliği Mesajlar – Spam – Ayarlar – Engelleme sekmesine gelerek kontrol edebilecek. Şirket, bu özelliğin şirketlerden alınmayan OnePlus 6 ve 6T varyantlarında kullanılabileceğini de belirtti. Bu güncellemeyi kuracak kullanıcılara en az 3 GB depolama alanı ve minimum %30 batarya doluluğu olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Android 10’a yeni kavuşan OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro kullanıcıları OxygenOS 10.0.1 güncellemesiyle Google’ın yeni tam ekran hareketleri, yeni kullanıcı arayüzü tasarımı, ayarlardaki düzenleme menüsü, yeni Game Space özelliği, geliştirilmiş kamera performansı ve çok daha fazlasına sahip olacak.

Kaynak : https://www.bgr.in/news/oneplus-6-6t-getting-android-10-based-oxygenos-open-beta-update/
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0