OnePlus 7 Pro'nun Samsung ve Apple'a Taş Çıkaran DisplayMate Puanı Açıklandı

15
8
4
1
0
DisplayMate, OnePlus 7 Pro'nun gelişmiş ekranı ile Galaxy S10, iPhone Xs gibi premium akıllı telefonlarla aynı A+ puanı aldığını açıkladı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, şirketin en yeni amiral gemileri olacak OnePlus 7 ailesini 14 Mayıs’ta gerçekleştirecek lansman etkinliği ile resmi olarak tanıtacak. OnePlus 7 ailesinin premium modeli olacak OnePlus 7 Pro resmi olarak tanıtılmamış olsa da hem OnePlus hem de DisplayMate, OnePlus 7 Pro’nun ekran derecesini açıkladılar.

DisplayMate ve OnePlus’ın paylaşmış oldukları tweetlere göre OnePlus 7 Pro, DisplayMate testleri neticesinde A+ puan almayı başardı. Bu derece, OnePlus 7 Pro’nun Galaxy S10, iPhone Xs, Pixel 3 XL gibi cihazlar ile aynı ekran kalitesine sahip olacağını gösteriyor. Bu da premium kategorisinde işlerin kızışacağının bir göstergesi.

Sızıntılara göre OnePlus 7 Pro, şirketin ilk QHD+ (3120 x 1440 piksel) ekran çözünürlüğüne sahip akıllı telefonu olacak. Şu ana kadar bu ekran çözünürlüğünü daha çok Sony ve Samsung amiral gemilerinde görüyorduk. OnePlus 7 Pro, hem ekran çözünürlüğü hem de yüksek yenileme hızı ile fiyat/performans cihazından çok premium bir akıllı telefon olacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/oneplus-7-pro-awarded-highest-a-display-rating-from-displaymate
15
8
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
8
4
1
0