OnePlus 7, %100'e Yakın Ekran-Gövde Oranıyla Gelebilir

34
2
2
1
0
Çinli şirket OnePlus'un yeni amiral gemisi OnePlus 7'nin yeni render görüntüleri, cihazın ekran gövde oranıyla rekor kıracağını gösteriyor.

2014'te "Amiral Gemisi Katili" mottosuyla yola çıkan OnePlus, uygun fiyatlara sattığı üst düzey telefonlarıyla dikkatleri üzerine toplamış ve birçok kişi tarafından beğenilmişti. Bazıları tarafından Pixel'den bile daha iyi arayüze sahip olduğu savunulan OnePlus serisi, ciddi satış rakamlarına ulaşmıştı.

Çinli bir şirket olmasına rağmen ABD'de bir numaralı "orta bütçe telefon şirketi" olarak nitelendirilen OnePlus, her yıl ürünlerinin fiyatlarını yavaş yavaş artırdı; ya da kalitesini de ciddi manada yükselttiği için artırmak zorunda kaldı.

Son telefonu 6T'de 579 dolar seviyesine kadar çıkan fiyat, kullanıcıya 6.4 inçlik damla çentikli AMOLED bir ekran, Snapdragon 845 ve 8 GB RAM satın alıyordu. Ortaya çıkan son bilgiler, şirketin yeni telefonu OnePlus 7'de çentiği komple kaldırıp motorlu bir mekanizmaya geçeceğini ve böylece ekran oranını daha da artıracağını ortaya koymuştu.

Bu bilgiler ışığında yapılan renderlar da birer birer hazırlanmaya başladı. Gerçekten şık görünen telefon, Galaxy S10'dakinden bile daha iyi bir ekran oranı sunacakken  fiyatı da bir o kadar düşük olacak. Elbette düşükten kastımızın göreceli olduğunu belirtelim.

Waqar Khan isimli YouTube kullanıcısının hazırladığı render görüntülerini yukarıdan; videosunu ise aşağıdan bulabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/31/oneplus-7-release-date-soon-design-leak-rendered/
34
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
2
2
1
0