OnePlus 7 ve 7 Pro'nun Kılıfları Ortaya Çıktı (Fotoğraf)

20
3
2
1
1
OnePlus'ın yeni amiral gemileri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip. Fiyat/performans odaklı cihazlarını satışa sürdükten sonra saniyeler içerisinde stoklarının tükenmesiyle adı sıkça anılan şirketin yeni amiral gemilerinin koruma kılıflarına ait detaylar ve bu kılıfların fotoğrafları ortaya çıktı.

İçerisinde bulunduğumuz Mayıs ayında ve hatta önümüzdeki birkaç gün içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro akıllı telefon modelleri, daha önceki OnePlus cihazlarda da olduğu gibi, farklı farklı koruma kılıfı çeşitlerine sahipler. 

OnePlus'ın neredeyse simgesi hâline gelen karbon şekilli kılıf, yeni amiral gemileriyle beraber  OnePlus 7 için geri dönüyor. Karbon temalı kılıfın siyah ve gri olmak üzere 2 çeşit renk seçeneğine sahip olacağı paylaşılan fotoğrafta anlaşılırken, kumtaşı renk seçeneğinin de bu kılıf modeli için ekleneceği belirtiliyor.

Odundan üretilmiş görünümünü veren bir plastik kılıfa sahip olan OnePlus 7, kumtaşı ve kırmızı silikon kılıf model seçeneklerine de sahip. Yayımlanan 6 adet kılıfı, akıllı telefonlar tanıtıldıktan sonraki yeni koruma kılıfı modellerinin takip etmesi bekleniyor. 

İnternette yayımlanan OnePlus 7 Pro'nun gerçek fotoğrafı.

OnePlus'ın yeni amiral gemilerinin arka görünümlerini de açığa vuran kılıf fotoğraflarına göre OnePlus 7 2 adet arka kameraya sahipken bu sayı OnePlus 7 Pro'da 1 artarak tam 3 adet arka kameraya ulaşıyor. Çinli şirketin yeni akıllı telefonlarını 14 Mayıs Salı günü New York, Londra ve Bangalore'da gerçekleştireceği etkinliklerde tanıtacağı bilgisi bulunuyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/11/official-case-renders-for-oneplus-7-and-oneplus-7-pro-leaked/
20
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
1
1