OnePlus 7T'nin Geekbench Sonuçları Belli Oldu

14
4
1
1
1
OnePlus'ın 26 Eylül'de düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak olduğu "7T" modeli, Geekbench platformunda ortaya çıktı. Tek çekirdekli testlerde 791 puan almayı başaran 7T, çok çekirdekli testlerdeyse 2.855 puan almayı başarıyor.

Çinli teknoloji üreticisi OnePlus, 26 Eylül'de düzenleyeceği bir etkinlikle yeni akıllı telefon modeli ona "7T"yi tanıtacak. 2019 yılında iyi bir çıkış yakalayan OnePlus'ın yeni modeliyle ilgili umutları yüksek.

7T, OnePlus için olduğu kadar teknoloji yazarları ve akıllı telefonlarla ilgili sızıntılar yapan kişilerce de takip ediliyor. Hatta geçtiğimiz günlerde sızıntılara daha fazla dayanamayan şirket CEO'su Pete Lau, OnePlus 7T'nin bir görselini OnePlus forumlarında paylaştı. Şimdiyse bu telefon, teknik özellikleriyle Geekbench'te ortaya çıktı.

OnePlus 7T

Telefonun teknik özellikleri şu an için bilinmiyor ancak ortaya çıkan bazı özellikler elbette mevcut. Daha önceki söylentilere göre OnePlus 7T, 90 Hz tazeleme oranı sunan, 6.55 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğe sahip olan bir AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın, HDR10+ desteği ve ekran üzerinde bulunan parmak izi okuyucuya da sahip olması bekleniyor.

Yine benzer bir şekilde söylentilere göre OnePlus 7T'nin üçlü arka kamera kurulumu 48 megapiksel çözünürlüğündeki bir ana kamerayla, ana kameraya eşlik eden 16 megapiksel çözünürlüğündeki ultra geniş açılı sensörle ve 12 megapiksel çözünürlüğündeki telefoto kamerayla gelecek. Tüm bunlara ek olarak OnePlus 7T'nin 3.800 mAh batarya kapasitesinin olacağı ve bu bataryanın 30 watt hızlı şarj desteğine de sahip olacağı söylentiler arasında. Ancak bu söylentilerin tamamını doğrulamak için, 26 Eylül'de düzenlenecek etkinliği beklememiz gerekiyor.

İşte OnePlus 7T'nin Geekbench sonuçları

OnePlus 7T

İşlemci testlerin yapıldığı bir platform olan Geekbench'te yer alan verilere göre OnePlus 7T, Android 10 işletim sistemini kullanacak. Bu işletim sistemi 8 GB RAM ve 8 çekirdekli Qualcomm imzalı bir işlemci ile desteklenecek. Bu işlemci çok büyük bir ihtimalle Snapdragon 855+ olacak. 

Geekbench sonuçlarına gelecek olursak; OnePlus 7T tek çekirdekli testlerde 791, çok çekirdekli testlerde ise 2.855 puan almış durumda.

26 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlik, OnePlus 7T'nin tüm özelliklerini ve fiyatını ortaya koyacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-7t-android-10-8gb-ram-geekbench/
14
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
1
1
1