Tanıtılmasına Saatler Kalan OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın Fiyatı Ortaya Çıktı

32
4
4
2
2
OnePlus'un tanıtmasına saatler kaldığı telefonu OnePlus 7T Pro McLaren Edition ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Yarın, yani 10 Ekim tarihinde tanıtılacak olan telefonun fiyatı, bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, 10 Ekim tarihinde yeni bir lansman etkinliği yapmayı planlıyor. Ünlü şirket, yapacağı bu etkinlikte eylül ayında tanıttığı OnePlus 7T'nin bir üst versiyonu olan OnePlus 7T Pro'yu tanıtacak.

Dün OnePlus'un CEO'su Pete Lau'nun paylaştığı bir fotoğrafta açık ve net bir şekilde belirtilmese de OnePlus 7T Pro'nun McLaren Edition modelinin geleceğini anlamıştık. Yarın yapılacak etkinlikte bu modelin de tanıtılacağına ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Resmi tanıtımın yarın gerçekleşecek olmasına rağmen bir Twitter kullanıcısı, bu modelin fiyatının ne olacağını belirtti.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın fiyatı belli oldu

Akıllı telefonlarla ilgili bilgiler ortaya çıkarmasıyla bilinen Ishan Agarwal isimli genç Twitter kullanıcısının belirttiğine göre OnePlus 7T Pro McLaren Edition, serinin en pahalı telefonu olacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olacak olan OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın satış fiyatı 849 Euro ilâ 859 Euro arasında olacak. (5.462 - 5.526 TL)

Bu fiyat, telefonun 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan varyasyonu için geçerli. Eğer cihazın 512 GB depolama alanına sahip olan bir varyasyonu tanıtılırsa, tahminen 30 Euro (193 TL) gibi bir fiyat oynaması olacağı düşünülüyor. Elbette her zaman olduğu gibi şimdilik bunun yalnızca bir iddiadan ibaret olduğunu söylemekte fayda var. Yarın yapılacak OnePlus etkinliğindeki gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/10/09/oneplus-7t-pro-mclaren-edition-price-leaks-ahead-of-official-launch/
32
4
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
32
4
4
2
2