OnePlus 7T Pro'nun Görüntüleri Lansmana 3 Gün Kala Ortaya Çıktı

24
2
1
0
0
OnePlus şirketinin 26 Eylül'de 7T modelini tanıtıp 7T Pro'dan hiç bahsetmemesi birçok kişiyi şaşırtmıştı. Yakın zamanda resmi olarak tanıtılması beklenen OnePlus 7T Pro ile ilgili bazı görüntüler ortaya çıktı.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, geçtiğimiz ay içerisinde amiral gemilerine rakip olacak telefonu OnePlus 7T'yi tanıtmıştı. Şirket, bu telefonu tanıttığı etkinlikte ise OnePlus 7T Pro modelinden hiç bahsetmemişti.

Teknik özellikleriyle alakalı bir sürü iddia ortaya atılan OnePlus 7T Pro'nun görüntüleri de ortaya çıkmaya başladı. Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflar, OnePlus 7T Pro'nun mavi kasasını gözler önüne serdi. Bu görüntüler, resmi olarak şirket tarafından paylaşılmıyor olsa da cihazın kullanıcılara nasıl ulaşacağı konusunda bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

OnePlus 7T Pro, arkada üçlü kamera kurulumuna sahip:

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro'nun ortaya çıkan görüntülerine baktığımız zaman cihazın arkasında 3 adet kamera olduğunu görüyoruz. Telefonun ekranında ise herhangi bir çentik veya kamera izi bölmesi görünmüyor. Bu da cihazın kızaklı bir ön kamera kurulumuna sahip olacağını bizlere gösteriyor. Elbette kesin ve net bir bilgi vermek için daha erken.

Telefonun iddia edilen teknik detaylarına göz atmak gerekirse cihazın gücünü Snapdragon 855+ işlemciden alması bekleniyor. 90 Hz OLED ekrana sahip olacak telefonun Warp Charge 30T hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı da söyleniyor. Şimdilik biz kullanıcılara 10 Ekim tarihinde gerçekleşecek OnePlus 7T Pro tanıtımını beklemek düşüyor.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/oneplus-7t-pro-renders-1037751/
24
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
2
1
0
0