OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

11
1
1
1
1
OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
OnePlus, bilindiği üzere geçtiğimiz yıl 6T McLaren Edition’ı tanıtmıştı. Bu yıl da benzer bir beklenti içinde olan kullanıcıların beklediği haber geldi. Çinli telefon üreticisi, 10 Ekim’de OnePlus 7T Pro’yu nihayet görebileceğimiz bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.

OnePlus'ın CEO'su Pete Lau, dün OnePlus 7T Pro McLaren Edition'ın kutusunun bir görüntüsünü paylaştı ve telefonun gelişine işaret etti. Bu ipuçlarının ardından bugün resmi OnePlus Twitter hesabı da 10 Ekim günü McLaren temalı bir ürün açıklayacağını onayladı.

Twitter'da yayınlanan duyuru, telefonun OnePlus 7T Pro McLaren Edition olduğunu açıkça söylemiyor olsa da daha önce ortaya çıkan bilgilere dayanarak bunu tahmin etmek çok da zor değil. OnePlus'ın yaptığı duyuruyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

OnePlus 7T Pro da aynı lansmanda duyurulabilir:

Açıklamalara göre lansman saat Türkiye saati ile 18.00'da başlayacak. Lansmanda OnePlus 7T Pro'nun da tanıtılması bekleniyor. OnePlus 7T McLaren Edition, McLaren markalı aksesuarlar ile özel bir kutuda gelecek. Telefonun 6,67 inç 2K+ kavisli ekranı, Snapdragon 855+ işlemcisi, 12 GB RAM'i ve 256 GB disk kapasitesi olacak. Telefonun arkasında 48 MP + 16 MP + 8 MP çözünürlüklerinde üçlü kamera kurulumu bulunacak.

Cihazda aynı zamanda kızaklı bir selfie kamerası olacak. Telefon kutudan Android 10 ile çıkacak ancak bazı özel yazılım özelliklerine sahip olmasını bekliyoruz. Tıpkı geçen yıl çıkan OnePlus 6T McLaren Edition gibi OnePlus 7T Pro McLaren Edition da bu yıl piyasaya sunulan en pahalı OnePlus telefon olacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/08/official-oneplus-7t-pro-mclaren-edition-launching-october-10/
11
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
1