OnePlus 8'in Resmi Belgelere Dayanarak Oluşturulan Konsept Görselleri

14
1
1
0
0
OnePlus'ın ilerleyen dönemlerde piyasaya süreceği telefonu OnePlus 8'in gerçeğe çok yakın konsept görselleri paylaşıldı. Şirketten sızdırılan ayrıntılı şemalar kapsamında oluşturulan görseller, OnePlus 8'in, OnePlus 7 Pro'ya bir hayli benzeyeceğini gösteriyor.

2013 yılında Çinli teknoloji üreticisi Oppo'dan ayrılarak kurulan ve özellikle de son birkaç yıldır popülaritesini artıran OnePlus, geçtiğimiz hafta yeni telefon modeli 7T'yi tanıttı. Şimdi ise şirketin yeni akıllı telefonu OnePlus 8 ile ilgili bazı görseller yayınlandı. Yayınlanan görseller, OnePlus 7 Pro'ya oranla az da olsa değişiklik gösteriyor.

Aslına bakacak olursak sızdırılan görsellerdeki genel yapı, OnePlus 7 Pro'yla neredeyse aynı. Ancak dikkatli bakıldığında, OnePlus 8'de küçük farklılıkların olacağını görebiliriz. Şirket en büyük değişikliği, OnePlus 8'in renginde yapacakmış gibi görünüyor. Dilerseniz ilk olarak, OnePlus 8'in sızdırılan görsellerine bakalım.

OnePlus 8

Daha öncesinde de belirtmiş olduğumuz gibi OnePlus 8, OnePlus 7 Pro'yla neredeyse aynı. Ancak şirket bu kez, daha farklı ve daha şık bir renk tonu tercih etmiş durumda. Hatırlanacağı üzere OnePlus 7 Pro, açılabilir bir ön kameraya sahipti. Ancak OnePlus 8, ekranında delik olan bir tasarıma sahip ve ön kamera bu deliğe yerleştirilmiş durumda. 

Görselleri sızdırılan OnePlus 8, ekranının haricinde hoparlör konusunda da eski modele oranla farklılıklar taşıyor. Öyle ki OnePlus 8, ızgaralı bir hoparlör yapısına değil, bir portu andıran görünüme sahip. Çok net olmasa da OnePlus 8'in hoparlörü, şu şekilde görünüyor;

OnePlus 8

Şirket geçtiğimiz dönemlerde, kablosuz şarja sıcak bakmadıklarını çünkü bunun, şarj hızını düşürdüğünü söylemişti. Ancak şu sıralarda piyasaya sürülen akıllı telefonlar, aynı anda hem 30 watt hızlı şarj desteği hem de kablosuz şarj imkanı sunabiliyor. Dolayısıyla şirket, OnePlus 8 modeline bu özelliği dahil etmiş olabilir. Ancak bunu şu an için bilmek mümkün değil.

İddialara göre sızdırılan bu görseller, şirketten sızdırılan ayrıntılı şemalar kapsamında oluşturulmuş. Ayrıca OnePlus 8'in boyutlarının 160.2 mm x 72.9 mm x 8.1 mm olacağı da söyleniyor. Buna ek olarak ise OnePlus 8'in ekranı, 6.5 inç boyutunda olacak. En/boy oranı ise 20:9 seviyesinde olabilir.

Şirketin yeni telefonuyla ilgili hala pek çok bilinmez mevcut. Üstelik teknoloji devinin, OnePlus 8 modeliyle birlikte OnePlus 8 Pro modelini de çıkartıp çıkartmayacağı netlik kazanmadı. Anlaşılan o ki OnePlus, ilerleyen dönemlerde yine adından sıklıkla söz ettirecek. Ancak şirketin ilerleyen dönemlerde tüketicilerin karşısına ne ile çıkacağı henüz anlaşılabilmiş değil.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/alleged_oneplus_8_renders_suggest_holepunch_selfie_cam_wireless_charging_rumored-news-39475.php
14
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
0
0