OnePlus Aurora Adı Verilen Model İçin Konsept Tasarım Videosu Yayınlandı

10
1
1
1
0
OnePlus'ın Nord modelini duyurması sonrası şirketin elinden çıkabilecek yeni cihazlar için konsept tasarımlar ortaya çıktı. Bir tasarımcı tarafından konsept olarak tasarlanan bu cihazların ete kemiğe bürünüp bürünmeyeceği henüz bilinmiyor.

Akıllı telefon dünyasında Android tarafının dikkat çekici şirketlerinden bir tanesi olan OnePlus, geçtiğimiz temmuz ayında OnePlus Nord adını verdiği cihazının duyurusunu gerçekleştirdi.

Ancak OnePlus tarafından yapılan bu duyuru, şirketin çıkarabileceği potansiyel telefonlarla ilgili konsept tasarımların ortaya çıkmasına yetti. Bir tasarımcı, OnePlus Aurora için konsept tasarım videosu yayınladı. Tabii şu an için böyle bir cihazın gerçekten çıkıp çıkmayacağı ya da çıkacaksa ne zaman çıkacağıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor.

OnePlus Aurora konsept tasarım

Hollandalı 'Concept Creator' isimli kanal, yukarıdaki yaklaşık 2 dakikalık videoda 2 yeni OnePlus modeli tanıtıyor. Ancak burada asıl akılları kurcalayan kısım, henüz duyurulmamış cihazlar hakkında bilgiler çıkaran Max J. ile birlikte çalışılmış olması.

Max J., attığı bir Tweette, kod adı Billie olan ancak Aurora olarak adlandırılacak iki yeni cihazdan bahsetti. Max, konsept tasarımı hayal güçlerine dayanarak yaptıklarını söylerken konseptlerin gerçek cihazlara oldukça benzediğine inandığını ifade etti.

oneplus aurora konsept tasarım

Max, ayrıca cihazların teknik özellikleriyle ilgili de herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak varyantlardan bir tanesinin arkasında iki kamera, bir tanesinin ise üç kamera bulunacağını söyledi. Ayrıca videoda cihazlarda tek bir ön kamera yer aldığı görülüyor. OnePlus Nord'un ön tarafında iki adet selfie kamerası bulunuyordu.

OnePlus Nord modeli Avrupa ve Hindistan pazarı için duyurulmuştu. Şirketin CEO'su Carl Pei, bir Nord varyantının ABD'de de bu sene içerisinde çıkacağını açıklamıştı. Yani OnePlus Aurora, OnePlus Nord'un ABD sürümü olabilir. Ancak yine de ABD'de çıkacak olan cihazın videoda görülen cihazlar olup olmayacağı bilinmiyor.

Kaynak : https://tekdeeps.com/video-shows-concept-oneplus-aurora-two-devices-on-the-way/
10
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
1
0