OnePlus CEO'su, OnePlus TV'nin Apple TV'ninkine Benzetilen Kumandasını Paylaştı

10
3
3
0
0
OnePlus şirketinin CEO'su Pete Lau, şirketin yeni çıkaracağı televizyonun kumandasını paylaştı. Kumandayı gören Twitter kullanıcıları ise kumandanın Apple TV kumandasıyla olan benzerliğine dikkat çekti.

Ucuz ve kaliteli telefonlarıyla ün kazanmış OnePlus, rakiplerine kıyasla ucuz bir televizyon çıkarmak için kollarını sıvamıştı. Daha önceki haberimizde yeni televizyonun Dolby Atmos desteğine sahip olacağı iddiasını dile getirmiştik ancak bu haberimiz bir iddia üzerine değil, şirketin CEO’sundan kaynağını alıyor.

OnePlus şirketinin CEO’su Pete Lau, yeni televizyona dair detayların yavaş yavaş çıktığı bu dönemde Twitter üzerinden televizyonun kumandasını paylaştı. OnePlus TV olarak adlandırılacak televizyonun kumandası oldukça bir minimalist tasarım taşısa da bir yönüyle eleştiri oklarının hedefi hâline gelmiş durumda.

OnePlus TV'nin kumandası, Apple TV'nin kumandasına benziyor:

oneplus

Kumandanın üzerindeki dokunmatik alan, sesli kontrol düğmesi ve kumandanın alt kısmında yer alan şarj girişi, Apple TV kumandasını andırıyor. CEO Pete Lau’nun Twitter üzerinden yaptığı paylaşımın yorum kısmında birçok kullanıcı, OnePlus TV’nin kumandasının Apple TV kumandasına olan benzerliğini dile getirmiş.

Televizyon, hâliyle Apple TV’den farklı olacak şekilde Google Asistan ile çalışacak. Bunun dışında televizyonu Apple TV’den ayıran en önemli nokta, gerçek bir televizyon olacak olması. Yani yalnızca bir kutu olmayacak, bir televizyon olacak.

Televizyonun fiyatı henüz gün yüzüne çıkmamış olsa da CEO Pete Lau, daha önce paylaştığı bir blog yazısında televizyonun Eylül ayından itibaren Hindistan’da satışa çıkacağını söylemişti.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/oneplus-ceo-teases-new-tv-shows-off-apple-tv-like-remote/
10
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
3
0
0