OnePlus Gallery 3.7.19 Güncellemesi, Yeni Fotoğraf Sıralama Özelliğini Getirdi

7
2
0
0
0
OnePlus, kendi telefonları için ürettiği galeri uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. OnePlus Gallery 3.7.19 güncellemesi, telefondaki fotoğrafların sıralanabileceği yeni bir özellik getirdi. Bu şekilde artık fotoğraflar ya çekildiği tarihe göre ya da telefona eklendiği tarihe göre sıralanabilecek.

Çoğu akıllı telefon üreticisi, kendi akıllı telefonları için galeri uygulamaları üretiyor. Bunların bazıları çok basit ve modası geçmiş bir yapıya sahip ve fotoğrafları cihazda tutmaktan başka pek de bir işe yaramıyor. Bir de Google’ın bu galeri uygulamalarına alternatif olarak ürettiği bir Fotoğraflar uygulaması var. Bu uygulama ise cihazdaki fotoğrafları yedekleyebilmenize ve bazı yapay zekâ özellikleriyle fotoğraflar üzerinde oynayabilmenize olanak sağlıyor.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus da kendi akıllı telefonu için galeri uygulamasını üreten şirketlerden bir tanesi. Şirket, Google Fotoğraflar uygulamasından ilham alarak ürettiği OnePlus Gallery uygulamasını, yine Google’ın uygulamasından ilham alarak sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. OnePlus Gallery, küçük gibi gözüken ancak oldukça gerekli olduğu düşünülen yeni bir güncelleme aldı.

Artık fotoğrafların nasıl sıralanacağı ayarlanabilecek

OnePlus Gallery

OnePlus Gallery 3.7.19 güncellemesi, telefona yeni bir özellik getirdi. Küçük gibi gözüken bu özellik aslında OnePlus kullanıcılarının başına bela olan sıralama sorununu ortadan kaldırmak için getirdi. Önceden uygulama, kamera uygulaması ile çekilmiş veya bir şekilde telefon içerisinde oluşturulmuş fotoğraflara öncelik veriyordu ve eğer internetten bir görüntü indirdiyseniz, bu görüntü galerinin derinliklerinde kayboluyordu.

Şirket bu durumu fark etti ve artık sıralamanın ayarlanabileceği özelliği getirdi. Bundan sonra uygulama kullanıcının seçeneğine göre 'Çekildiği Tarih' ve 'Aktarma Tarihi' olarak iki farklı sıralama olanağı sunuyor. Bu şekilde eğer ilk seçenek seçilirse telefonun kamerası ile çekilen fotoğraflar, ikinci seçenek seçilirse ise telefona en son eklenen fotoğraflar galeriyi açtığınızda karşınıza çıkıyor.

OnePlus Gallery 3.7.19 güncellemesi şu anda Google Play Store’da indirilebilir duruma geldi. OnePlus Gallery 3.7.19 güncellemesini indirmek için OxygenOS’in son sürümüne sahip olunması gerekiyor. OxygenOS’in son sürümüne ve OnePlus Gallery uygulamasına sahip olan kullanıcıların bu güncellemeyi yakın zamanda otomatik olarak alması bekleniyor. Güncellemeler genellikle aşamalı olarak yayınlandığından bazen akıllı telefonlar güncellemeleri geç alabiliyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/oneplus-gallery-3-7-19-sort-photos-added/
7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0