OnePlus TV, Çok Yakında Netflix Desteğini Alacak

12
4
1
0
0
OnePlus TV'nin Hindistan'daki çıkışı bir tartışmayı da beraberinde getirmişti: Televizyon, Netflix desteğine sahip değildi. Netflix desteğine sahip olmayan bir televizyonu almak ne kadar mantıklıydı? OnePlus da bu tartışmaları sonlandırmak için açıklama yaptı ve Netflix desteği üzerinde çalıştıklarını belirtti.

OnePlus’ın çok beklenen televizyonu OnePlus TV hakkındaki tüm dedikodular, televizyonun Hindistan’da tanıtımının yapılmasıyla sona erdi. OnePlus TV Q1 serisinin; şirketin sunduğu premium hissiyatına benzer bir his verdiğini belirtmekte de fayda var.

Televizyonun 55 inçlik 4K QLED panel ve ipince yapısının yanı sıra Android 9.0 ile Connect desteğine sahip olması, bu televizyonu zaten eşsiz kılıyordu. Ancak televizyonun en tartışılan kısmı şu anda Netflix’e herhangi bir desteğinin bulunmaması. Yani şu an OnePlus TV satın alacak olursanız televizyonunuzda Netflix’i yükleyebilmenizi sağlayacak destek bulunmayacak, dolayısıyla Netflix’i televizyonunuz üzerinden izleyemeyeceksiniz.

oneplus tv netflix

Bazı teknoloji platformları Netflix desteğine sahip olmayan OnePlus TV’ye üçüncü parti yollar ile Netflix kurulmaya çalıştı. APK yoluyla kurulan Netflix’in kurulumu başarıyla tamamlanmış olsa da program deneyimi orijinali kadar iyi olamamış. Peki Netflix’i OnePlus TV’de kullanmanın herhangi bir yolu yok mu?

Bu soruya cevabımız olumlu yönde olacak. Çünkü OnePlus, OnePlus TV’ye Netflix desteğini getirmek için testlerine devam ettiğini açıkladı. Ancak bu testler sanıldığından daha uzun sürüyor. Bu yüzden de Netflix desteği televizyonun çıkışıyla birlikte açıklanamadı. Şirkete göre televizyonların Netflix desteğine kavuşacağı tarih ise ekim, yani gelecek ay.

Kaynak : https://beebom.com/oneplus-tv-netflix-expected-arrive/
12
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
1
0
0