OnePlus Alışık Olmadığı Bir Sektöre Giriyor: OnePlus TV Geliyor

12
2
2
1
0
Son dönemin yükselen yıldızlarından olan, Hong Kong merkezli ünlü akıllı telefon üreticisi OnePlus, televizyon sektörüne giriş yapıyor. Televizyon üretimine girecek olan firma, OnePlus TV ile karşımızda olacak.

OnePlus, uzunca bir süredir gizlice yürüttüğü çalışmasını en sonunda basınla paylaştı: Şirketin CEO'su Pete Lau, yaptığı duyuruyla şirketin ürün çeşitliliğine önem vereceğini ve ilk olarak 2019 yılı içerisinde, bir televizyonla müşterilerinin karşısına çıkıyor olacak. 2019 yılında OnePlus TV kullanıcılar ile buluşacak. 

oneplus tv

Henüz CEO Pete Lau veya OnePlus cephesinden başka bir yetkili televizyonun detayları hakkında bilgi paylaşmış değil. Ancak şirkete yakın kaynaklar, televizyonun 4K ve HDR destekli bir model olacağına kesin gözüyle bakıyorlar.

oneplus televizyon üretecek

Son olarak televizyonda bir sesli asistan olacağı da söyleniyor. Ancak burada tek soru işareti, OnePlus'ın Amazon ile mi yoksa Google ile mi çalışacağı yönünde. Televizyon 2019'un ilk aylarında duyurulduğunda Alexa'yla mı yoksa Google Asistan ile mi gelecek, bunu hep birlikte öğreneceğiz. Çok düşük bir ihtimal de olsa şirketin kendi asistanını geliştirmesinden de söz ediliyor.

Televizyon pazarında yeni bir rakip : OnePlus TV 

Geçtiğimiz eylül ayında çalışmaları başlayan OnePlus TV, sektöre iyi bir giriş yapacağa benziyor. Oneplus TV hakkında net bilgiler daha açıklanmadı. En çok merak edilenler arasında Android işletim sistemine mi yer vereceği. Beklentiler OnePlus TV'nin Android işletim sistemine sahip bir televizyon olacağı yönünde. Televizyonun 43 inç ile 75 inç arası boyutlarda olacağı ve ön panelinde LED kullanılacağı da söylenenler arasında. 

Özellikleri önümüzdeki günlerde netleşecek olan OnePlus TV şimdiden pazarda pay sahibi olacağının sinyallerini rakiplerine veriyor. 

Kaynak : https://www.androidcentral.com/oneplus-making-its-foray-tv-segment-oneplus-tv
12
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
1
0