OnePlus, Yeni Operatör Devleriyle Anlaşarak Daha Fazla Kullanıcı Kitlesine Ulaşacak

7
3
2
0
0
Bilhassa Uzak Doğu pazarında müthiş bir kullanıcı kitlesine ulaşan OnePlus, diğer dünya ülkelerinde de oldukça ilgi görmesine rağmen ABD pazarında yeteri kadar başarı yakalayamıyor.

OnePlus’ın CEO’su Pete Lau, PCMag ile yaptığı bir röportajda ABD’li üstlenici firmalardan birisiyle ürünlerini satmak için iş ortaklığı kurmak üzere olduklarını söyledi. Böylece daha geniş kullanıcı kitlesine daha makul koşullarla ulaşmaya çalışan OnePlus, operatör firmaları üzerinden portföyünü de genişletecek. Ayrıca Pete Lau, şirketlerinin önümüzdeki yıl 5G destekli telefonlar üreteceğinin de altını çizdi.

One Plus, dünya genelinde kilitsiz şekilde sattığı ürünler ile oldukça başarı yakalamıştı. Uygun fiyat yüksek performans mottosuyla başarılı ürünler piyasaya sunan şirket, en büyük rakiplerinden olan Apple, Samsung ve Google gibi bazı değişik yöntemlerle ürün satmanın yollarını arıyor.

OnePlus, sim kart kilidi konusunda bir sınırlama getirmemiş, T-Mobile ve AT&T gibi markaların sim kartları ile telefonların sorunsuz şekilde çalışmasına izin vermişti. CDMA ağlarını kullanan Verizon ve Sprint gibi operatörler ise telefon markalarının milyonlarca kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağladığından, OnePlus’ın bunlarla bir ortaklık kurabileceği düşünülebilir.

Kaynak : https://thenextweb.com/mobile/2018/06/30/oneplus-ceo-confirms-company-is-in-talks-with-us-carriers/
7
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
2
0
0