Online Kafa Topu’na Merakla Beklenen Takım (Klan) Güncellemesi Geldi!

5
4
3
1
1
Online Kafa Topu’nda merakla beklediğiniz takım, yani klan güncellemesi nihayet yayınlandı!

Webtekno olarak bünyesinde bulunduğumuz İzmo Bilişim tarafından yayınlanmış ve ardından Masomo şirket adıyla tüm dünyada sevilerek oynanmaya devam eden Online Kafa Topu’nda uzun süredir sizden gelen istekler tek bir noktada toplanıyordu. Takım, yani klan sistemi.

Birçok çevrimiçi çoklu oyunculu oyunlarda bulunan ve ısrarla Online Kafa Topu’nda istediğiniz güncelleme nihayet geldi ve artık oyunumuzda gerek arkadaşlarınızla gerekse tanıdığınız iyi oyuncularla takım kurarak en iyisi olma mücadelesi verebilirsiniz.

Takım Olarak Neler Yapabiliriz?

Kurmuş olduğunuz Online Kafa Topu takımındaki en güzel özellik sohbet olarak dikkat çekiyor. Yani klanınızda bulunan oyuncularla sohbet edebilecek ve taktik geliştirebileceksiniz. Ayrıca kendi aranızda dostluk maçları yaparak gelişimlerinizde katkı sağlayabilir, takım çantasında ortak çanta ile fazladan kazanımlar elde edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra takımınızdaki arkadaşlarınız satın alma yaptıkça siz de bonus elmas kazanacak ve böylece takım içi yardımlaşma ruhunu tadabileceksiniz.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere oyunda yer alacak 2 farklı çanta ile hem hafta içi maçlar yaparak hem de hafta sonu maçlar yaparak çantanızı doldurabilir, cuma ve pazar günleri olmak üzere bol hediyeli takım çantanızı açabilirsiniz.

Peki Takımlar Arası Maç Olacak Mı?

Tabiki! Ama şu anda yeterli sayıda takımların olmasını bekliyoruz. Yani kısa süre içerisinde takımlar arası maçlar yaparak takım olarak galibiyetinize galibiyet ekleyebilir, bu takımlar arası karşılaşmalarda daha yüksek galibiyet kazançları da sağlayabileceksiniz.

Peki Ya Takım Sıralaması?

Madem takımlar arası maçlar yapılıyor, bir sıralaması da olmalı değil mi? Yani takım olarak ne kadar çok galibiyet alırsanız Online Kafa Topu’nun en iyisi de olabilirsiniz. Amaç hem takım içi yardımlaşma, hem de takım olarak sıralamada birinci olma şeklinde ilerleyecek. Siz neden en iyisi olmayasınız?

Güncellemeyi Nereden İndirebilirim?

Hemen şimdi Google Play Store'dan güncellemeyi yapabilir ya da hiç uğraşmadan aşağıdaki bağlantılardan güncellemenizi yapabilirsiniz. Bu arada iOS kullanıcılarına güncellemenin en geç 1-2 gün içinde geleceğini de belirtelim :)

5
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
4
3
1
1