Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 9 Fragman

367
199
89
66
41
Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 9 Fragman
"Bu hafta hangi fragmanlar yayınlandı" ya da "Yeni bir fragman yayınlandı mı acaba?" şeklinde sorular soruyorsanız doğru yere geldiğinizi söyleyebiliriz. Bu hafta yayınlanan en yeni 9 fragmanı sizler için derledik.

Her hafta vizyonu ya da çevrimiçi yayıncıların çıkardığı yeni yapımları takip etmek son derece zor olabiliyor. Yeni yapımlardan haberdar olmak isteyenlerin derin bir araştırmasını gerektiren bu konu, kimi zaman ciddi zaman alabiliyor.

Özellikle film/dizi meraklıları için son derece önemli olan fragman konusundaki araştırmanın ne kadar zahmetli olduğunun farkında olduğumuz için bu haftanın yeni fragmanlarını sizler için derledik. Bu haftanın en yeni fragmanlarını izlemek için listemizi okumaya devam edebilirsiniz.

1. Bad Hair

Dear White People'ın yaratıcısı Justin Simien tarafından kaleme alınan ve yönetilen Bad Hair, Amerikan korku-komedi türünde bir film. 1989 yılında geçen bu hikâyenin odağında, ilginç maceralar yaşayan Anna karakterini görüyoruz. Film, 23 Eylül'de Hulu'ya geliyor.

2. Woke

Lamorne Morris'in başrolde yer aldığı Woke dizisinde, bir polis memuru tarafından saldırıya uğradıktan sonra nesnelerin canlandığını ve onunla konuşmaya başladığını gören bir karikatüristin maceralarına konuk oluyoruz. Keith Knight ve Marshall Todd tarafından ortaklaşa yaratılan komedi dizisi, 9 Eylül'de Hulu ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

3. The Devil All The Time

Başrollerinde Tom Holland ve Robert Pattinson'ın yer aldığı psikolojik gerilim türündeki yeni Netflix filmi The Devil All The Time, II. Dünya Savaşı ile Vietnam Savaşı arasında geçen sürede yaşanan bir hikâye konu alınıyor. Yazarlığını ve yönetmenliğini Antonio Compos'un üstlendiği yapım, 16 Eylül'den itibaren Netflix ekranlarında yer alacak.

4. Away

İki kez Oscar kazanan Hillary Swank'in başrolde olduğu Netflix Orijinal dizisi Away'de, Komutan Emma Green'in tehlikelerle dolu üç yıllık Mars yolculuğunda yaşadıkları anlatılacak. Bilim kurgu türündeki dizi, 4 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

5. Unpregnant

HBO Max'in gençlik filmi Unpregnant, hamile olduğunu öğrenen bir genç kızın hikayesini konu ediniyor. 17 yaşındaki Veronica, gelecek hayalleri ve kariyeri için kürtaj olmaya karar verir ancak yaşadığı bölgede ebeveynlerin kürtaj için izin vermesi gerekir. Ailesinden kürtaj onayı alamayan Veronica ise kürtaj olabilmek için en yakın arkadaşı Bailey ile birlikte uzun bir yolculuğa çıkar. Film, 10 Eylül'de çıkıyor.

6. The Third Day

Başrollerinde Jude Law ve Naomie Harris'in yer aldığı The Third Day, HBO ve Sky Atlantic ortak yapımı altı bölümlük bir mini dizi. Dizide Jude Law ve Naomie Harris, İngiltere kıyılarındaki gizemli bir adanın ziyaretçilerini canlandırıyor. Lost hayranlarının ilgisini çekebilecek yapım, 14 Eylül'de HBO ekranlarında başlayacak.

7. Saved by the Bell

Peacock, 1989 yılında yayın hayatına başlayan Amerikan sitcom dizisi Saved by the Bell'i ekranlara geri getiriyor. Çok daha modern ve gösterişli görünen yeni seride orijinal yapıma ait birçok referans ve karakter yer alıyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz bilinmiyor.

8. Scare Me

24 Ocak 2020'de Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Amerikan korku filmi Scare Me, elektrik kesintisi sırasında ormanda bir kulübede sıkışıp kalan iki kişinin birbirlerine anlattıkları korku hikayelerini konu alıyor. Shudder'da yayınlanacak filmin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

9. Undergods

Chino Moya tarafından yazılan ve yönetilen Undergods, gerileme yaşayan bir Avrupa'da geçen karanlık, mizahi ve fantastik hikayelerden oluşan bir koleksiyon olacak. Yapım, bu ay sonunda Fantasia Uluslararası Film Festivali'nde ilk kez gösterilecek.

Bu hafta yayınlanan fragmanları ele aldığımız yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bir sonraki hafta yeni fragmanlarla görüşmek üzere hoşça kalın.

367
199
89
66
41
Emoji İle Tepki Ver
367
199
89
66
41