Önünde Fotoğraf Çekilmek İçin 20.000 Takipçinizin Olması Gereken 'Özel' Duvar

15
6
1
1
0
Önünde Fotoğraf Çekilmek İçin 20.000 Takipçinizin Olması Gereken 'Özel' Duvar
Sosyal medyada etkileyici bir performans sergilemek için bazı avantajlarınız olmalı. Eğer bu şartlara sahipseniz zaten pek çok şeye ücretsiz olur, bazen yayınladığınız özçekimler için bile ücret alırsınız. Belki de bu duvarın önünde bile fotoğraf çekilmenize izin verirler. Kim bilir?

ABD’li bir yazar Justin Caffier, Los Angeles kentinde bir duvarın önünde çekildiği iki fotoğrafını paylaştı. Altına yazdıkları ise insanların kısa bir süre şaka olduğunu düşündükleri sözlerdi. Caffier, önünde durduğu duvarla birlikte bir fotoğraf çekilmek için 20.000 Instagram takipçisine sahip olmanız gerektiğini söyledi. Hatta bunun blöf olmadığını anlatmak için duvarı diğer sosyal medya kullanıcılarından korumak adına görevlendirilmiş bir güvenlik görevlisinin de fotoğrafını paylaştı. 

Anlayacağınız üzere bu görüntüler ve söz konusu duvar bir anda sosyal medyada viral oldu. 

“Los Angeles’da  yalnızca fenomenlerin ve doğrulanmış hesaplara sahip kişilerin önünde  fotoğraf çekilmelerine izin verilen, güvenlik korumalı duvar var.”

Justin’in fotoğrafındaki duvarda üzerinde pembe bir kalp ve kanatlar olan, “Melekler Şehri”, “Aşk” ve “Sanat” yazılı grafikler var. Güvenlik görevlisinin göründüğü ikinci fotoğrafta ise üzerinde “ÖZEL DUVAR. SADECE 20.000 ve ÜZERİNDE TAKİPÇİSİ OLAN ÜZERİNDE FENOMENLER İÇİNDİR” yazıyor. Gerçekten de bu mecralarda neyin değer kazanacağı hiç belli olmuyor doğrusu.   

"ÜSTELİK YETERİ KADAR GÜZEL BİR DUVAR DA DEĞİL"

Büyük ihtimalle viral bir kampanya düzenlemek isteyen açık gözlü bir şirket, fenomenleri ücretsiz bir şekilde dize getirmenin yolunu buldu.

Kaynak : https://www.cosmopolitan.com/uk/worklife/a21945208/influencer-wall-20000-followers/
15
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
1
1
0