Opera, Android Sürümüne Dahili Kripto Para Cüzdanı Özelliği Ekledi

5
2
1
1
1
Opera, Android sürümüne Crypto Wallet adında dahili bir kripto para cüzdanı ekledi. Böylece Opera, tarayıcısına dahili kripto para cüzdanı ekleyen ilk şirket oldu. Opera'da bulunan kripto para cüzdanı ile tüm kripto para ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dünyanın önde gelen tarayıcılarından olana Opera, kripto para kullanıcıları için muhteşem bir özellik yayınladı. Artık Opera Android kullanıcıları, mobil tarayıcıda bulunan dahili ‘Crypto Wallet’ özelliği sayesinde harici bir kripto para cüzdanına ihtiyaç duymadan kripto para alışverişlerini tarayıcı üzerinden gerçekleştirebilirler.

Opera, kendi kripto para birimini çıkarmakla ya da ICO tanıtmakla ilgilenmiyor. Fakat mobil web tarayıcısının Android sürümüne dahili bir kripto cüzdan eklemesi, şirketin kripto para piyasasını görmezden gelmediğini gösteriyor. Üstelik bu dahili kripto para cüzdanı, günümüzde kullanılan diğer kripto para cüzdanlarına oldukça benziyor.

Crypto Wallet ile kripto para birimlerinin desteklendiği hemen her yerde satın aldığınız ürün ve hizmetler için ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız ödemeler direkt olarak Opera’da imzalanacak ve iletilecek. Crypto Wallet’ta henüz bir iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği bulunmuyor. Fakat telefonunuzun dahili şifresini ve biyometrik kilidinizi kullanabiliyorsunuz.

Kaynak : https://www.techspot.com/news/75456-opera-has-launched-crypto-wallet-feature-android-browser.html
5
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
1