Opera, Ücretsiz VPN Uygulamasını Masaüstüne de Getirdi!

0
0
0
0
0
Opera, Ücretsiz VPN Uygulamasını Masaüstüne de Getirdi!
Geçtiğimiz günlerde Android için yayınladığı VPN ile mobil platformunu tamamlayan Opera, aynı uygulamayı masaüstü için de getirdi.

Opera, geçtiğimiz günlerde Android için de VPN'i duyurmuş ve iOS'le birlikte mobil platformuna ait çalışmalarını tamamlamıştı. Kullanıcılarına 'engellere takılmadan' internet deneyimi yaşatmaya devam eden Opera, ücretsiz VPN uygulamasını masaüstü platformu için de yayınladı.

Masaüstünde de tıpkı mobil sistemde olduğu gibi çalışacak olan VPN, tarayıcının sol üst ikonuna tıkladığınızda karşınıza çıkacak 'Connect' yazısına tıkladıktan sonra aktif hale gelecek. Dilerseniz aynı kısımdan da deaktif hale getirebileceksiniz. Tam bir kullanıcı dostu olan Opera VPN, 256-bit AES şifreleme sistemine sahip. Ayrıca kullanıcılara ait dökümlerin hiçbir kaydının tutulmamasını sağlıyor.

Şimdilik Kanada, Almanya, ABD, Hollanda ve Singapur'da hizmete açılan masaüstü VPN uygulamasının yakın zamanda tüm dünyadaki kullanıcılar için aktif hale getirilmesi bekleniyor -hatta eli kulağında diyebiliriz-. Son olarak şunu da belirtelim: Tarayıcınızı güncellemezseniz, bu özellik gelmiş olsa dahi haberiniz olmayacaktır. Şuradaki bağlantıyı kullanarak gerekli güncellemeyi yapmanızı öneriyorum.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0