Opera, Bütün VPN Uygulamalarını Çöpe Attıracak Yeni Uygulamasını Android İçin Yayınladı

1
0
0
0
0
Opera, iOS’ten sonra Android için de sınırsız VPN uygulamasını başlattı.

Bildiğiniz üzere Opera, geçtiğimiz Mayıs ayında iOS için ücretsiz ve sınırsız VPN uygulamasını başlatmıştı. Bugün itibariyle aynı durum Android cihazlar için de geçerli.

Uygulamaya güncellemek yerine ayrı bir uygulama indirerek faydalanabileceğiz Opera’nın yeni VPN uygulamasının Opera Max gibi türlü işlevlere sahip olmadığını belirtmek gerekiyor. Sadece standart bir VPN uygulaması olarak kullanacaksınız.

Uygulamanın VPN özelliği dışında birkaç kullanıcı dostu özelliği daha bulunuyor. Reklam verenlerin web’de gezdiğiniz sırada sizi takip etmelerini engelleyecek dahili reklam engelleyici özelliği ve Wi-Fi ağınızın güvenlik seviyesini arttıran bağlantı şifreleme - koruma gibi yetenekleri bulunan Opera VPN, ayrıca ücretsiz olmasıyla da tamamen kullanıcı odaklı bir uygulama. Sizin de bildiğiniz üzere diğer VPN çözümlerinin büyük bir bölümü ilk birkaç hafta ücretsiz servis verdikten sonra kullanıcılarına Premium servise geçmeleri konusunda yönlendirmede bulunuyor. Ayrıca olur olmadık zamanlarda can sıkıcı reklamların çıkması da cabası.

Her neyse, Opera’nın Android tarayıcısını buradan, ücretsiz VPN uygulamasını ise buradan yükleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0