Oppo'nun Yeni Arayüzü 'ColorOS 7'nin Tasarımı Ortaya Çıktı

12
7
4
1
1
Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, kısa bir süre sonra yeni arayüzü ColorOS 7'yi tanıtacak. Tüketiciler, yapılacak tanıtımı büyük bir heyecanla beklerken şimdi, ColorOS 7'nin genel tasarımını gösteren bazı görüntüler sızdırıldı.

Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, 2019 yılında iyi bir çıkış yakaladı. Bu bağlamda hem ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken hem de diğer ülke pazarlarında popüler olmayı başaran Oppo, tüketicilerin ilgilendiği bir marka haline geldi. Kendini tanıtmak için ülkemizde de bir takım reklam çalışmaları yapan Oppo'nun Sıla'lı reklamı da bir hayli konuşulmuştu

Oppo'nun dikkatleri üzerine çekmesine neden olan tek şey elbette ürünleri ve reklam çalışmaları değil. Şirket, akıllı telefonlarını Android ekosistemi dahilinde pazarlıyor ve bu bağlamda kendine ait bir arayüzü de bulunuyor. Android'in özelleştirilmiş bir sürümü olarak nitelendirebileceğimiz "ColorOS" bugün hem Oppo hem de Realme markalı telefonlara can veriyor.

Oppo

Şirket birkaç hafta sonra Çin'de bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik kapsamında ColorOS'un son sürümü olan "ColorOS 7"yi tanıtacak. Bu arayüz Android 10 tabanlı olacak ve tüketicilere Android 10'un tüm avantajlarını sunacak. Ayrıca ColorOS 7, görsel olarak da büyük değişiklikler içerecek. Şu ana kadar bu konuyla ilgili kesin bir bilgi sahibi değildik ancak şimdi ortaya çıkan görseller, ColorOS 7'nin genel görünümünü gösteriyor olabilir.

ColorOS 7

ColorOS 7'nin tüketicilere sunacağı şeyler şu an için tam olarak bilinmiyor. Ancak sadece iki hafta sonra Oppo kullanıcıları, ColorOS 7'nin neler sunacağını öğrenme fırsatı yakalayabilecekler. Bakalım Çinli teknoloji üreticisi Oppo, müşterilerinin yüksek beklentilerinin ne kadarını karşılayabilecek?

Kaynak : https://www.gsmarena.com/coloros_7_ui_design_leaked_screenshots-news-39969.php
12
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
7
4
1
1