Oppo, Ekrana Gömülü Ön Kameralı Telefonun Bu Yıl Tanıtılmayacağını Açıkladı

8
2
1
0
0
Son dönemlerde yıldızı iyiden iyiye parlayan Oppo'dan, 2019'un ilerleyen dönemleriyle ilgili bazı açıklamalar geldi. Şirketin genel müdür yardımcısı tarafından yapılan açıklamalarda Reno serisine ait iki yeni modelin bu yıl içinde piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, Reno serisiyle iyi bir çıkış yakaladı. Reno serisine kadar Çin'de popüler olan şirket, Reno serisiyle adını tüm dünyaya duyurdu.

Şirketin genel müdür yardımcısı Brian Shen tarafından yapılan son açıklamalar, Oppo'nun hem Reno serisine ait yeni bir telefon üzerinde çalıştığını doğruluyor hem de bu telefonun özellikleriyle ilgili birkaç küçük detay veriyor.

oppo reno

Shen'in açıklamalarına göre yıl sonuna kadar en az iki yeni Oppo telefonuyla tanışacağız. Bu telefonların her ikisi de Reno serisine ait olacak. Asıl önemli nokta ise merakla beklenen ekrana gömülü kamera teknolojisinin bu telefonlarda yer almayacak olması.

Oppo'nun üzerinde çalıştığı başka bir ürün daha bulunuyor. Shen, açıklamaları sırasında ikinci ürünün ne olduğuna değinmedi. Weibo kullanıcıları ise bu ürünün gürültü önleyici özelliği de bulunan kablosuz bir kulaklık veya şirketin geçtiğimiz sene yaptığı gibi Pikachu temalı bir powerbank olduğunu düşünüyorlar.

oppo powerbank

Şirketin ürün müdüründen yapılan açıklamalar bunlarla da sınırlı değil. Shen, Oppo'nun akıllı televizyonlar üzerine şimdilik bir çalışmasının olmadığını açıkladı.

Yapılan bu açıklamalarla 2019'un ilerleyen dönemlerinde yeni Reno modelleriyle tanışacağımız kesinleşmiş oldu. Bundan sonraki süreciyse Oppo'nun çalışmaları ve açıklamaları belirleyecek. Şu an tüketicilerin Oppo'dan görmeyi bekledikleri en önemli özellik, ön kamerayı direkt olarak ekranın altına gömmeyi mümkün kılan bir teknoloji.

Oppo'nun ön kamerası açılan şekilde tasarladığı Oppo Reno modeliyle ilgili incelememiziyse hemen aşağıda bulunan video aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/16/oppo-vp-new-reno-models-later-2019/
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0