OPPO'nun Üst Düzey Özelliklere Sahip Kablosuz Kulaklığı 'Enco X' Türkiye'de: İşte Fiyatı

12
6
4
1
0
OPPO, Enco X olarak isimlendirdiği kablosuz kulaklığını Türkiye pazarında satışa sundu. Popüler e-ticaret platformları ile teknoloji perakendecilerden satın alınabilen kulaklık, 1.499 TL fiyat etiketine sahip. Peki OPPO Enco X, kullanıcılara neler sunuyor?

Çinli teknoloji şirketi OPPO'nun geçtiğimiz yılın sonunda duyurduğu amiral gemisi kablosuz kulaklığı "Enco X" Türkiye'ye giriş yaptı. Piyasada ses getiren kablosuz kulaklık modellerine güçlü bir rakip olarak karşımıza çıkan Enco X, ülkemizdeki tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

OPPO'nun Türkiye'ye getirdiği kablosuz kulaklıklar, Hi-Fi desteği sağlayan "DBEE 3.0" isimli ses teknolojisiyle donatılmış durumda. Sahip olduğu aktif gürültü engelleme özelliğinin koşullara göre değiştirilmesine imkan tanıyan kablosuz kulaklıklar, bu özelliği sayesinde istenildiğinde tüm dış ortam sesinden kurtulmayı, istenildiğinde de çevre seslerinin kısmen de olsa duyulabilmesine imkan tanıyor.

Karşınızda OPPO Enco X

OPPO Enco X

OPPO, yeni kablosuz kulaklığının gecikme süresinin yalnızca 47 ms olduğunu ifade ediyor. Bluetooth 5.2 desteğine sahip olan Enco X, bu sayede hem iOS hem de Android cihazlarda rahatlıkla çalışabiliyor. Dokunmatik kontrol özelliğine de sahip olan kablosuz kulaklıklar, bu sayede aramaların cevaplanması, müzik kontrolünün sağlanması ve hatta aktif gürültü engelleme özelliğinin farklı bir moda alınabilmesine imkan tanıyor.

Enco X'in önemli özelliklerden biri de vadettiği kullanım süresi. Bu bağlamda bir kullanıcı, OPPO Enco X'in aktif gürültü engelleme özelliğini kapatırsa, 5,5 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı yakalıyor. Bu duruma şarj kutusunu da eklediğimizde, 25 saatlik kullanım süresi ile karşılaşıyoruz. Bu kablosuz kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliğini en güçlü moda aldığınızda ise kesintisiz olarak 4 saat, şarj kutusuyla da 20 saate kadar kullanabilirsiniz.

Türkiye'de satışa sunulan OPPO Enco X, an itibarıyla popüler e-ticaret platformları ile teknoloji perakendecilerinden satın alınabiliyor. Ürünün fiyatı ise 1.499 TL.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/oppo-enco-x-turkiyede-iste-one-cikan-ozellikleri-41834681
12
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
4
1
0