Oppo Find X Hem Çentikli Hem de Kavisli Bir Ekrana Sahip Olacak!

22
4
2
1
0
Oppo'nun Samsung'dan ekran tedarik ettiği doğrulandı. Fakat bu ekranlar standart düz paneller değil, Galaxy S9 ve Note 8 modellerinden aşina olduğumuz kavisli ekranlar.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir rapor, Samsung’un Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo’ya 6.4 inçlik OLED ekranlar tedarik ettiğini iddia ediyordu. Fakat bu ekranlar, bildiğimiz Oppo modellerinden farklı olarak kavisli kenarlara sahipti. Weibo’da çevrimiçi olarak paylaşılan bir Oppo Find X posteri, iddiaları fazlasıyla doğruluyor.

Görünüşe göre TENAA’da PAFM00 ve PAFT00 model numaraları ile yer alan cihazlar, Oppo Find X’in ta kendisi. Samsung üretimi kavisli 6.4 inçlik OLED ekrana sahip olacak Oppo Find X, aynı zamanda bir de çentiğe sahip olacak. Bu çentik, tıpkı Xiaomi Mi 8 Explorer Edition’da olduğu gibi 3D yüz tanıma özelliğini destekleyecek.

TENAA’da yer alan diğer bilgilere göre cihaz 8 çekirdekli 2.8 GHz frekans hızına sahip bir işlemciden gücünü alacak. 8GB RAM kapasitesi bulunan cihazda 3645mAh batarya bulunacak. 16MP ve 20MP olmak üzere çift arka kameraya sahip olan cihaz, 5x optik yakınlaştırmayı destekleyecek. Cihazın önünde ise 25MP’lik bir kamera bulunacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/11/oppo-find-x-has-dual-edge-curved-display-hints-new-teaser/
22
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
2
1
0