Oppo'nun Katlanabilir Telefonun Patenti Ortaya Çıktı

6
5
2
0
0
Hatırlayacak olursak, şubat ayında birkaç yeni katlanabilir telefon duyurulmuştu. Oppo, o zamanlar Samsung ve Huawei'nin gerisinde kalmış olsa da, yeni haberlere göre bir atakta bulunacağa benziyor.

Şubat ayında duyurulan katlanabilir telefonlar çoğu akıllı telefon kullanıcısını heyecanlandırmıştı. Ancak Samsung Galaxy Fold’un çıkan sorunlardan dolayı çıkışının ertelenmesi ve Huawei Mate X’in sessizliğini koruması ile katlanabilir telefonların aksamaya uğradı. Bu durum, katlanabilir konseptin şimdilik bir rafa kaldırıldığı gibi yorumlanabilse de Çinli firma OPPO, yeni katlanabilir telefon patentini yayınladı. 

Oppo’nun yeni cihazı, katlanabilir olmasının yanı sıra çerçevesiz tasarımıyla dikkat çekiyor. Cihazın içine yerleştirilen açılır-kapanır kamera da telefonun önemli özelliklerinden biri. Bu da telefon ister katlanmış ister katlanmamış olsun, fotoğraf çekebilmenize olanak sağlıyor. 

Telefonun menteşesi telefona sağlam bir destek sağlarken yayınlanan görüntülerde telefonun 3.5mm kulaklık jakına sahip olduğu görülüyor. Bu tasarımın sadece bir patent olduğunu, bu yüzden özellikleri konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını ve telefonun asla gerçeğe dönüşmeyebileceğini de söyleyelim.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_foldable_phone_with_popup_camera_in_the_works_-news-37493.php
6
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
2
0
0