Oppo'nun Yeni Akıllı Telefonu A1K, Helio P22 Desteğiyle Karşımızda Olacak

11
3
1
1
0
Son dönemde oldukça iyi bir performans sergileyen Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Helio P22'den destek alacak olan yeni modeli A1K'yi yakında tanıtabilir.

Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo; Reno adlı yeni akıllı telefonunun tanıtımına hazırlanırken, çıkan yeni haberlerle birlikte şirketin geliştirdiği tek telefonun Reno olmadığı ortaya çıktı.

Bu haftanın başında yayınlanan yeni bir raporda, Oppo'nun fiyat performans kategorisi için A5S adlı modelin üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Yeni bir rapora göre ise şirketin yeni giriş seviyesi akıllı telefonu A1K de yakında karşımızda olacak.

A1K model adlı yeni telefonun 6 inçlik ya da 6 inçten biraz daha büyük bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Buna ek olarak A1K'de tekli arka kamera kurulumunun tercih edileceği söyleniyor. Oppo'nun bu ailedeki diğer telefonu A1'de parmak izi okuyucunun olmadığı göz önüne alındığında, A1K'de yüz tanıma teknolojisinin kullanılması bekleniyor.

Oppo A1K, 4.000 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olacak ve işlemci olarak MediaTek Helio P22'den destek alacak. Cihazın ne zaman piyasada olacağıyla ilgili resmi bir açıklama bulunmamakta. Ancak Oppo'nun son dönemdeki hızına bakarsak, A1K'yi raflarda görmek için çok beklemeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/03/14/oppo-a1k-with-4000mah-battery-helio-p22-arriving-soon/
11
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
1
0