Oppo'nun Yeni Fiyat Performans Ürünü A5'in Bazı Fotoğrafları ve Özellikleri Ortaya Çıktı

8
1
1
0
0
Fiyat performans konusunda en bilindik markalardan birisi olan Oppo, geniş ekranlı ve çift kameralı yeni akıllı telefonu A5'i çok yakında tanıtacak. Telefonun teknik özellikleri ise büyük oranda belli oldu.

Birkaç gün önce ortaya çıkan bir haber, Oppo’nun beklenen yeni akıllı telefonu ile ilgili bazı detaylar veriyor. İçerik kısmında verilen görsellerle isminin A5 olduğu iddia edilen cihazın, resimlere baktığımız zaman Realme 1 modeline oldukça benzerlik gösterdiğini görüyoruz. Söz konusu bu benzerlikten ziyade elbette önemli farklar da var.

Ortaya çıkan yeni Oppo A5 görsellerinden anladığımız kadarıyla cihazın arka tarafında çift kameraya yer verilecek. A5 olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon modelinin bilhassa düşük bütçeye sahip kullanıcılara yönelik hazırlandığı belirtilirken, cihaz çok geçmeden TENAA üzerinden ortaya çıktı bile. Diğer bazı detayları da böylece netleşen ürünün 720x1520 piksel çözünürlüklü, 6.2inç büyüklüğünde devasa bir HD+ ekranı olacak.  

3GB RAM ve 64GB depolama alanıyla beraber gelen Oppo A5 için işlemci tercihi ise Qualcomm Snapdragon 450’den yana kullanılmış. Bahsettiğimiz bu özelliklerin yanı sıra yine 64GB depolama alanına sahip, 4GB RAM’li bir modelinin de ikinci opsiyon olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Oppo A5’in ön kısmında 8MP çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunurken, arka kısımda ise 13MP+2MP çözünürlüğünde dual kamera olacak. Cihazın buraya kadar özellikleri bakımından iyi bir fiyat performans ürünü olduğunu söylemek doğru olur. Zira batarya konusunda da Oppo oldukça cömert davranarak 4.100 mAh kapasitesine sahip bir batarya kullanmış. Zaten böylesi dev bir ekranı beslemek için bu kapasiteden aşağı bir batarya kullanmak ciddi problemler yaratabilirdi.

Bu yeni akıllı telefon için şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. İlk olarak Çinli tüketiciler için satışa sunulacak cihaz daha sonra diğer pazarlardaki yerini alacaktır. Realme 1 modeline benzeyen ancak parmak izi okuyucusu bulunmayan telefonun resmi tanıtımının kısa bir süre sonra yapılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/rumors/news/n106819/oppo-a5-tenaa-62-notch-display-4100mah-battery.html
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0